30 december

Idag har jag chillat med felicia. Mötte henne vid fyra och så gick vi till coop och baxxa lite snacks. Skoja vi köpte lökringar och cola och gick till mig. Låg i sängen och spelade sims, inge nördar. Vid halv elva gick vi ut för att undersöka en sak, men fellis va inte så pepp på det så vi gick tillbaka till mig och nu har jag nyss kommit in. Ska städa ordning lite på mitt rum, ska byta sängkläder som jag tönkt göra hela veckan men är man lat så är man. Ska gå och ta some coke och pumpa lite musik i mina luresh. Bye så länge, chilla lugnt mina vänner!


    får man va såhär snygga?


dag 29 och 30

Hoppar över dom två sista. 29 va mina ambitioner och jag har inte en blekaste aning om vad de är haha. Dag 30 va vem jag skulle byta utseende med om jag fick byta med någon. Ingen, haha jag är snygg som jag är. Love myself. Skoja. Nej men varför ska man byta utseende med nån?

rödhårig vare jaaaa

Moa åkte typ ett för hon skulle till stan. Jag låg kvar i sängen ett tag, sen städade jag lite och har precis fixat mig. Tror jag ska va med felicia idag, tessi kunde inte. Inte bambi heller tydligen, blir lite nyfiken varför men aja skitsamma. Ska keka nånting och sen träffar jag väl felllllan.

mitt hår dårååå

29 december

Inatt sover moa hos mig. Vi har nyss färgat håret, hon färgade svart och jag färgade rött. Det är typ rödbrunt och jätterött i hårbotten. Lite fail tycker jag att de blev men får väl va nöjd, ingen idé att ångra sig liksom:P:P
Vi har vart på maistro och keka hamburgare också och nu ska vi moffa chips och ba chilla en vanlig onsdagkväll. asnice, jas^^, haha:P<3 skojaaaaaaaa nemen bye alla zöta blåggreaderz, love yah all<3<3 drev hejdå på er.


jag ska ha dom.


♥ Dag 28 – Mina favoritskor.

Mina svarta converse. Dom är så jävla sköna men rättså slitna, fast det är därför dom är så sköna. Ska aldrig slänga dom hihi

CASTLE WALLS

Vart med Moa i stockholm hela dagen. Nice satan va de, jaaaaaaas. Köpte svarta jeans, kofta, linne, en tröja o halsduk. Fick beslutsångest innan varje grej jag köpte men jaja de vart väl bra sisådär. Drog en donken gjorde vi också, godare än godast kan jag lova. Kom hem för typ en timme sen och då tömde jag kissblåsan riktigt ordentligt. Min mor kom nyss hem också. Dricka och chips hade sötnosen köpt med sig. Ska ge henne en blöt puss rätt på truten sen! Jajaja, ska ändra min design lite. Känner mig sugen på det och så ska jag spela lite sims inatt trorjag väl. Det brukar jag göra på lov om nätterna så varför bryta rutiner undrar jag då? No clue.
Nä nu ska jag va social med min käre mor, kvalitetstid med andra ord!!!!!!!!!

en låt som e rättså tjill

19:48

Duschade för en haltimme sen typ så nu känner jag mig något fräschare. Värmde nyss mina tofflor, dåligt sköna. Ska kolla på the social network lite senare annars kommer jag aldrig somna. Ska upp vid sju imorgon för jag och Moa ska till stockholm. Kommer va lagom död på bussen dit iallafall.
Pratar med Moa på msn om massa, dör lite. Nolifers vi har vart +_+ hahah skoja
Ska go to the kitchen and get some chips and a little glas with julmust


♥ Dag 27 – Min favoritplats.

Sängen såklart ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


♥ Dag 26 – Mina rädslor.

Glömde göra den här igår. Men det jag är mest rädd för är döden. Jag vill verkligen inte dö. Tänk att man försvinner från allt. Som att sova, man märker ingenting. Eller jag vet ju inte vad som händer när man dör men jag vill inte veta heller. Asrädd ju

27 december

Somnade typ fem imorse och så väckte mamma mig klockan 12, kuuuuuul. Idag ska jag nog inte göra nånting. Måste fixa massa på mitt rum så att min tv kan stå på byrån. Men först måste jag få mig själv att känna mig fräsch eller hur man säger. Bajbaj så länge


random bild på mig och moa. jag ser verkligen inte tjock ut.


natthumor



HAHAHAHAHAHAHA assså dom två sista. dör irl

26 december

Vaknade hos Moa vid halv tre. Sov så jävla skönt men drömde värsta drömmen. Drömde att jag, mamma, moa och bilgin och yunus som jobbar på maistro va utomlands tillsammans. Jag va askissnödig så jag kissa i en burk och yunus drack upp det och så fick min mamma ryck på han och skrek och va arg på han typ. Inte fräschaste drömmen kanske, hehehe.
Pappa kom och hämtade mig där vid fem. Har ätit här och blablabla. Sitter med mina hörlurar, älskar dom obeskrivligt mycket. Ska sova med dom i sängen inatt, så mycket älskar jag dom!!!!! Ska till mamma lite senare igen, men hon och peter skulle på bio så jag orkar inte sitta där själv men jag vill dit och duscha. Är så jävla ofräsch just nu

@MOAS PLACE

Sover hemma hos moa inatt. Vi ligger mest o tjillar med datorn. Chips och julmust gör kvällen ganska okei. Vi va lite rädda när vi skulle hämta julmusten i garaget, fetans läskigt. Men vi hade 112 slaget på mobilen och låste upp ytterdörren så vi skulle kunna fly om det va nån man med motorsåg där. Men det va ingen där så nu är vi lugna och jag ska inte skriva så micke mera. Vill ha mera julmust


jag är så fin.. säger mamma


♥ Dag 25 – Min skoltid.

Hur och vad sja man skriva här? Min skoltid har väl varit bra. Har alltid haft kompisar och inte blivit mobbad eller så. Ettan till trean älskade jag typ skolan, men då var det inte så seriöst. I fyran fick vi en ny lärare, hon va väl bra men hon hade småbarn som va sjuka ofta o hon va sjuk typ jämt och tillslut blev hon utbränd, våran andra lärare blev också utbränd. Så en halvtermin hadevi knappt skola, eller vi hade ju vikarier och allt möjlig, kommer inte ihåg så mycket men i femman tror jag det va så fick vi tillbaka våran gamla lärare Susanne som vi hadå på lågstadiet. Hon är nog världens bästa lärare och alla kände ju henne så bra. Vi gick i en sjukt bra klass, hade jättebra sammanhållning och typ alla va med alla liksom. I sjuan började vi på en ny skola och splittrades så nu har man ju inte kontakt med alla, men dom flesta har man ju kontakt med och jag umgås med dom flesta som jag umgicks med förut och det känns som jag hittat min plats. Har typ alltid vart osäker och så men det är jag inte nu. Är ganska trött på skolan just nu, men det är halva åttan och nian kvar. Sen är det ju gymnasiet och det kanske blir roligt om man väljer någon rolig linje där man får göra saker man tycker är roligt.

25 december

Har firat jul idag också, med min pappas släkt. Fick 900 kronor, choklad, trosor fast dom va i fel storlek så ska byta hahah, fick min brors gamla tv, kan ju räkna den som en julklapp fast den va gratis. eller inte från början men innan jag fick den. De är iallafall en vanlig platt tv, vet att man kallar det nånting annat men har tappat ordet, lagom stor också. Och den allra bästa julklappen va hörlurarna jag fick av pappa. Helt jävla awesome. Sitter och lyssnar på min och Moas pumplista på spotify, fan va taggad man blir. Såååå sjukt bra asså vill ba skrika och h3h3 kunde inte låta bli. Sover hos moa inatt, ännu mer asm. Men ska inte dit förän typ elva för hon ska bort den jäveln men ska sitta och pumpa här i min ensamhet, inte helt fel (k)


inge nörd jag ser ut. men jag är ju en nörd så lika bra


JULAFTON

Har firat hemma hos min mormor idag med släkten där. Åt mat och gjorde inte så mycket mer. Satt och prata & kolla på kalle anka, öppna paket, fikade och sånt där. Kom hem för nån timme sen och jag ska faktiskt sova snart. Ska hem till min farmor och farfar klockan ett imorgon och fira med pappas släkt. Får se vad jag får då!
Idag fick jag iallafall:
Ett par as mysiga tofflor som man värmer i mikron och sen håller dom sig varma i två timmar, sköna som fasiken!
Blondinbellas bok, har redan börjat läst och är typ fast redan, skitbra
Bruno banani parfym
En väckarklockslampa typ, haha svårt att förklara
Badbomber
Pengar
Godis

Det va nog det jag fick. Hoppas jag får resten av det jag önskat mig imorgon! :)


♥ Dag 24 – Dåliga vanor.

Jag vet inte om jag har några. Kanske att jag snoozar alldeles för länge på morgonen. Eller är det en dålig vana? Jag snoozar iallafall över en timme ibland när jag ska till skolan. Vet inte riktigt vad dåliga vanor är men jag chansar! :)

GODMORGON

Vart väckt för en timme sen. Åt frukost direkt med mamma och sen har jag bara duschat. Ska egentligen åka om en timme men jag kommer inte hinna. Ska fixa mina ögonbryn, välja kläder, blåsa håret, platta håret, fixa håret och sminka mig. Sen kommer jag säkert komma på tusen andra saker att göra så jag kommer aldrig bli klar. Lika bra att börja nu. Godjul!

GOD JUL


åh va jag bjuder på den bilden<3<3<3<3 så fin tröja. suncup hahaha


Sitter i sängen och äter lite godis, ska snart sova tror jag. Vi ska åka till mormor vid ett och jag orkar inte stressa så går upp typ 10 eller nånting om inte mamma väcker mig. Det är ju fan julafton, awesome!


BINGOLOTTO

Sitter med mamma och kollar på bingolotto. Vinner fan ingenting. Hatar det. Det är en myt, helt omöjligt ju. Eller jag tycker det iallafall. Jag är förbannad och har gett upp. Sitter och är sur och tänker fan aldrig mer spela bingolotto.
Ringde nyss in för att vinna dendär julsäcken. Den här gången kom du tyvärr inte vidare säger hon bara. MEN VAFAN JAG HAR JU RINGT TYP TVÅ MILJONER GÅNGER!!!! Okej, tredje gången men det är fan 30 kronor, de kan man få en chipspåse och dipp. Eller en ny cola eftersom min är slut. Ska spela spel på facebook nu, ciao

♥ Dag 23 – Något jag önskar att jag gjorde mer.

Våga vara taskig mot folk. Eller liksom om någon gjort något, har jag nästan aldrig problem med att fölåta en person. Eller om jag är arg på någon som man kanske bråkat, sen pratar den med mig som om inget har hänt. Även om jag vart så jävla arg så kan jag inte va arg längre. Kanske ganska skönt men det är jobbigt också. Så något jag önskar att jag "gjorde" mer är väl att våga vara tuff eller vad man ska säga, våga vara arg.

without you, I’m nothing, I’m so lost

On the first page of our story
the future seemed so bright
then this thing turned out so evil
I don’t know why I’m still surprised
even angels have their wicked schemes
and you take that to new extremes
but you’ll always be my hero
even though you’ve lost your mind


18:53

Har lagat tacos med min bror, mamma badade så länge. Måste ju vara lite snäll när det är jul, men inte annars h3h3. Det vart svin gott, har inte ätit tacos på aslänge känns det som. Har köpt chips, cola och dipp tills ikväll också. Va med mamma och handlade. Jag fick godis och en tidning också som jag kommer få på morgonen imorgon, har alltid fått det i en julstrumpa varje julmorgon. Men nu vet jag ju vad jag får, men vill inte bryta traditioner. Låter som en tant, kanske börjar bli lite gammal..


Jag & Bambi igår på grötlunchen. Lagom snygga


23 DECEMBER

Har sovit så jävla bra inatt. Somnade vid halv fyra och sen ringde mamma och väckte mig vid två för hon va i västerås och köpte dom sista julklapparna. Det är julafton imorgon! Nu längtar jag verkligen.
Idag ska jag nog inte göra nånting, kommer inte hinna. Ska snart äta frukost, duscha, fixa mig o sådär sen hinner det ju bli kväll innan jag är klar och då börjar bingolotto och då ska jag sitta bänkad till tvn och hoppas att jag vinner en resa! Ska bjuda med mig Moa och ****** då, hehehe moa du fattar ;)
Asså det är mörkt ute och jag har inte gått upp än, hemskt.

♥ Dag 22 – Vart jag helst vill vara just nu.

Utomlands. Spelar ingen roll vart. Bort från kalla sverige bara. Sverige suger på vintern. Jag längtar till sommar!!! Bruna ben, sola, bada, ljust hela dagarna och asså allt är ju dubbelt så mycket bättre på sommaren och man känner så fräschare. Jag vill åka nånstans, till ett varmt land

GODNATT

Har äntligen fixat en header. Men nu när den va klar tyckte jag den kändes lite fjortis med dom där vita grejerna, men tycker dom är coola så jag skiter i. Huvudsaken att jag äntligen fixade en! Moa fick va med där, bara för att hon är så cool. Hon ser lite rak ut på magen och jag ser lite rak ut på axeln men bilden är tagen i en spegel från början så ja, inte så mycket att göra nånting åt. Hade ingen aning om vad jag skulle ha från början, men ljusblått va väl heeeelt okej.
Ska borsta tänderna och sen sova, natti 

ONE DAY AT A TIME

Kom hem från tessi för lite mer än en timme sen. Va med henne och Felicia. Vi åt först mat på maistro sen köpte vi med oss chips och dipp hem till tessi så jag har ganska lagom ont i magen nu. Ska testa dom nå nya värktabletter som mamma har köpt som inte bara är mot värk, den va typ mot infektioner eller nånting. Har inte stenkoll. Har börjat dricka actimel också så jag hoppas på en prima mage om en vecka. Blir ingen julskinka i år </3 skoja, brular aldrig äta det. Äter köttbullar bara, gillar inte julmat så mycket. Äter hellre tacos eller nånting men det är ju bara jul en gång om året så det är väl bara att tugga, svälja och gilla läget! Kan inte fatta att det är julafton om två dagar, eller en dag.. det är ju en ny dag nu h3h3h3. Imorgon ska jag sova ut, sov knappt nånting inatt. Vet inte om jag ska göra något mer idag/imorgon, 23 december hehehehehheheh. Nej jag ska ba tjilla i min ensamhet tror jag. Ska spela bingolotto också trorjag, vi brukar göra det varje år för det är ju uppesittarkväll eller något. Fett najs, ska äta mig fet på godsaker då hoppas jag..


JULLOV

Jag och Moa gick upp vid sju. Jag ville egentligen att vi skulle gå upp halv 7 men jag va död när vi skulle upp. Men vi hann till grötlunchen iallafall. Det va gott och jag va hungrig. Vi va tvungna och va kvar i skolan hela dagen bara för att kommunen hade bestämt att alla skolor skulle gå heldag, sämst skola och sämst kommun, haha. Fick iallafall första betygen. 2vg, 1ig och resten g. Mitt ig va rätt väntat så jag är nöjd ändå. Åkte hem efteråt och sen kom mormor och min moster hit för att min bror fyller 17 idag, grattis till han! Om en halvtimme kommer några fler från släkten hit.
Tror jag skulle va med Bambi, Felicia och Tessi ikväll. Får se hur jag gör, just nu är jag så jävla trött. Vill bara sova tills jag vaknar

MOA ÖVERNATTAR!

Har bakat bullar, mockarutor och negerbollar med mamma och moa hjälpte till lite. Har solat idag också, och helt plötsligt började solariet spruta vatten på min kropp! Jag ba wtf?!?!?!? whata pläp?!?!?! Försökte stänga av det och sen börja det spruta i ansiktet också men jag tog till mina skills och lyckade stänga av det så det va rättså tjill ändå. Jag har lyckats med att få moa den lilla parveln att börja spela robot unicorn och nu har hon legat i en timme typ och spelat, men det går inte så jättebra, beginner.... zkåja hon blir snart lika duktig som mig (not). Haha okej jag driveR. Ska fortsätta spela cityville på faceboken, tänkte bara tala om att I am alive!!!!!!!!!!!!



jag, en negerboll och moa


♥ Dag 21 – Min önskelista.

Önskar ju såklart en massa saker, tycker jag behöver nytt av allt hela tiden. Just nu önskar jag mest av allt att åka utomlands, men för det behöver man ju pengar så pengar är nog det jag önska mest. För då kan man ju göra vad som helst, iallafall om man har mycket pengar..
Till jul har jag önskat mig en plattång, blondinbellas bok, kamera, hörlurar till datorn, vad mer? Tror inte det är nånting mer förutom pengar. Får se vad jag får om jag ens får nånting av det där? Men det är det som är grejen med att önska sig saker!!!!!!!

MORN MORN

Jag har nästan fått jullov nu. Är inte i skolan idag. Skulle va ute och åka pulka och tyckte inte det passade så bra, så nono. Aldrig i livet tänkte jag. Hade ändå dött av min mage, fast nu är den nästan helt bra. Tänk om jag har något fel?
Moa kommer till mig senare och sover här och så fixar vi oss tillsammans imorgon innan grötlunchen, tråkigt att fixa sig själv ju.
Ska göra något åt mig själv nu, byebyebye

saknar

saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar saknar

♥ Dag 20 – Den här dagen för precis ett år sedan.

Jag har verkligen ingen aning och vet inte hur jag ska ta reda på det heller. Kommer inte ens ihåg vad jag gjorde för en vecka sen så hur i hela friden ska jag komma ihåg vad jag gjorde för ett år sen? Sinnes, som att någon har ett sånt elefant minne? ja min pappa kanske..

mjooooooru


20 DECEMBER

Försov mig imorse men vad gjorde det? Missade bara mentorstid. Våran matte och musiklärare va inte där idag så på matten fick vi ha kg, hur bra som helst. Slutade 10 i fyra och då kom mamma och hämtade mig. Vi åkte först till erikslund, åt donken och sen till skopunkten men hittade ingenting så vi åkte till stan istället och där hittade jag ett par skor till grötlunchen och ett par andra. Köpte present till min bror också för han fyller år på onsdag. Sämst att fylla år två dagar innan julafton men han överlever nog haha.
Ska kolla på baksmällan nu på canal+ och vila min mage, har seriöst jämt ont i den.


Sett den förut, men humor tröttnar man inte på likzåm


00:45

Egentligen borde jag sova nu. Mitt alarm ringer klockan sex, men som vanligt kommer det ta en timme att komma upp. Börjar skolan kvart över 8 och slutar fyra. Sista måndagen, men ändå? Jag orkar verkligen inte.
På tisdag har vi vanliga lektioner tills klockan 11, då ska till.. vad heter det? Där man åker skidor och pulka i halllsta.. vafan heter det? Soptippsbacken! Fick fråga Moa h3h3. Dit ska vi iallafall i två timmar. Jag åker inte skidor? Har fan inte ens en pulka, stjärtlapp eller nånting, haha så vafan ska jag följa med för? Tänker inte. Ska åka och köpa skor med mamma då istället och sen sover Moa hos mig. På onsdag morgon har vi grötbrunch, haha. Hela skolan äter gröt liksom och man ska vara finklädd, ovärt egentligen men det va kul förra året iallafall så det blir väl kul nu med. Får mina första betyg också, borde man vara nervös då?


GAAAAAAANSKA TRÅKIGT

1.är du beredd? - ja
2.okej då börjar vi - okej
3.vad heter du? - martina gulliksson
4.hur gammal är du? - 14

5.hår färg ? -  brunt
6.lång / kort ? typ mellan
7.skostorlek? - 38
8.använder du bh? - ja
9.om ja vilken storlek har du? - 70 b
10. vad har du för färg på dina underkläder? olika, men vita idag
11.är du kille?- nej
12.är du tjej? - ja

13.runkar du ofta? - aaaafan
14.är du singel? - vet inte, tror inte de
15.skulle du kunna starta ett förhållande nu? - ja

16.är du intresserad av nån tjej/kille? - ja
17.är du oskuld? - nej
18.om nej hur gammal va du när du förlora den? - 14
19.har du ett förhållande? - tror de

20.är du tjock? - ibland
21.kan dina föräldrar lita på dig? - nej
22.har du glasögon? - nej
23.har du bra självförtroende? - ganska
24.har du blivit sviken nån gång? - ja
25.hur är ditt humör just nu? duger
26.har du testat på knark? - nej

27.tycker du om jordgubbar? - nej haha
28.har du druckit dig full nån gång? - ja
29.har du testa snusa? - nej

30.mådde du illa efter ? -
31.har du några syskon? - ja

32.vad har du för mobil? - sony ericsson w995 trorjag
34.tycker du om att sola? - ja
35.gillar du grillat? - ja
36.går du på någon sport? - nej
37.spelar du nå instrument? - nej
38.favorit film? - många
39.hur mår du? - kunde va bättre
40.vem skulle du offra allt för? -  ingen, eller asså skulle inte kunna ta livet av mig för någon annan tror jag

41.lunarstorm eller bilddagboken? - om jag måste välja så bdb
42.vad har du gjort idag? -  vaknat med moa och linn, vart på kalas, ätit ostbollar o legat i sängen
43.är du snygg? - om jag är
44.vad är de bästa me dig - vet inte riktigt
45.vad är de sämsta me dig? - oroar mig för mycket
46.kan du cykla utan händer? - vet inte haha
47.har du moppe? - nej
48.har du körkort? - nej
49.trivs du med det? - ja
50.har du magrutor -  nej
51.vart bor du ? - hallsta
52.trivs du där? - ja men skulle vilja bo nån annanstans
53.favorit stad? - göteborg
54.hip hip hora eller fjorton suger? - fjorton suger
55.är du bisexuell? - nej
56.vad tycker du om bögar? vet inte
57.ska din tjej/kille helst va lång eller kort? - lång
58.vad tycker du om fotbolls-vm? - bryr mig inte
59.vilket lag i allsvenskan håller du på? - vet inte riktigt vad allsvenskan är
60.om du fick välja vart du skulle bo vad skulle du välja? -  hemma
61.grönalund eller liseberg? - liseberg
62.dricker du? - inte just nu
63.har du tröttnat på frågorna? - nej
64.bra då fortsätter vi - men jaaaaaaaaa
65.har du egen dator? - ja
66.egen tv? - nej den fick inte plats när vi flytta haha
67.har du dvd? - ja
68.har du boxer? - ja
69.har du stor säng ? - nej
70.har du stort rum? - nej
71.hur många kuddar sover du med? -   4
72.har du bra kontakt med dina föräldrar - ja
73.sova ensam eller med någon? - med någon 
74.vem sov du senast med? - moa och linn
75.när la du dig inatt? - typ tre
76.när vakna du imorse? - halv ett
77.vad heter du på msn? - [email protected]
 78 känner du någon som äger en blogg? - ja
79.vad har du för mobil nummer? - 0765560078
80.vem hade du senaste msn konversationen med?- jimmy


FINA CHEYER




♥ Dag 19 – Något jag saknar.

Kan verkligen inte välja något speciellt här. Finns ju så sjukt mycket man saknar.. Personer, roliga sommarkvällar, speciella dagar, veckor eller bara något ögonblick.  


♥ Dag 18 – Min senaste födelsedag.

Missade att göra den här igår, eller jag va för lat och orkade bara inte haha.

Kommer ihåg att först på morgonen va pappa hos oss och åt frukost, efter det åkte han hem och sen kom min släkt och firade mig. Senare på kvällen åkte jag hem till Bambi och va med några där, fast kommer inte ihåg allt vi gjorde. Vi åt iallafall, sen satt vi typ i hennes vardagsrum hela kvällen tills jag och fanny gick till mig och sen sov hon hos mig.


Har inga bilder, bara den här när jag ser hur lost ut som helst. Mörk foundation och löshår, gillas mycket!
Haha, kan faktiskt erkänna att jag saknar mitt löshår :(


ALLTID


OSTBOLLAR DE SATT FINT

Kom hem från min pappa för ungefär en timme sen. Har vart där och firat min bror som fyller år på onsdag. Fick mat där men jag va inte det minsta hungrig, men fick i mig några pepparkakor och chips iallafall.
Direkt jag kom hem intog jag ostbollarna och kastade mig i sängen, måste väl få njuta nu när det är söndag?
Så nu sitter jag här och trycker i mig ostbollar och lyssnar på massa bra musik. Ska gå ut i köket och kolla om det finns cola eller julmust, hörde att det pyste där ute och att mamma hällde upp något. Vet inte vad men det visar säj, haha skojaa.

Alltså kan inte fatta att det är julafton om fem dagar, har ju knappt hunnit längta


Där har ni mig!


@MOAS PLACE

Är hemma hos Moa nu med henne och Linn, tog ett tag innan jag  kom hit för jag fastna vid datorn hemma men jag åkte hit vid fem och då åkte vi nästan direkt till maistro och åt och sen GICK vi hem och det va inte lite kallt. Vi är hundvakt åt Linns systers hund och jag är på skit dåligt humör, nån har pruttat och asså det luktar som fan så det är inte ens kul. Man blir bara arg och Linn tycker det är jääääätteroligt, kommer få hets om hon inte lugnar sig..


GODMORGON

Ändrade min design inatt ändå, men det känns som att nånting fattas eller att det är nånting för mycket.
Jag somnade vid datorn inatt, vet inte vad klockan va men jag vaknade vid fem och då stängde jag ner datorn och somnade om och vaknade igen vid halv ett och kände mig så jävla ofräsch, oborstade tänder och gammalt smink. Så jag gick upp direkt och ställde mig i duschen och sen åt jag frukost.

Ska börja fixa iordning mig och sen åka hem till Moa och va med henne och Linn, får se vad vi hittar på h3h3

GODNATT

Har läst alla bloggar jag ska läsa nu, haha och har inget mer att göra uppe. Ska ta mig till badrummet och borsta tänderna bara, tvätta bort sminket också, smörja in mig, haha.. Fan det är ju sjukt massa saker. Kommer inte orka så jag kommer säkert sitta här hela natten.
Jag vill ändra på min design, men inte så lätt när man inte vet hur. Vill inte ha nått svårt. Svart vitt bara. Kanske ska fixa det nu direkt? Eller ska jag vänta tills imorgon? Kan fan inte bestämma mig.. Vill ladda upp nån bild eftersom jag är snåljåp med det, haha zkoja


Lite ego och lägger ut en bild på mig själv helt random sådär!


♥ Dag 17 – Min favoritresa.

Asså jag reser inte så mycket. Min familj åker inte utomlands så ofta eftersom att pappa inte gillar att vara utomlands för han tycker att sverige är vackert? Ganska jättekonstig. Men mamma gillar att åka utomlands och hon har åkt två gånger utan mig. Men senaste gången jag va utomlands va förra hösten, 2009. Då var jag i turkiet och det var helt sjukt kul tror jag, haha. Vart ju gaaaanska kär i en som jobbade på hotellet men om jag kollar på han nu som skäms jag nästan, gud så ful. Eller han är helt okej, faktiskt. Men snyggare finns ju om man säger så. Aja skitsamma, om jag ska välja en favoritresa utomlands blir det nog den iallafall!
Vågar inte lägga ut någon bild, va ju så jävla länge sen. Eller ett år och nån månad men det hinner man förändras på :o


ROLIG FREDAG

Trodde först att det skulle bli världens tråkigaste fredag. Men drog till felicia vid fem med bambi. Vi gjorde inte så mycket, fick damp på varandra för vi smsade från varandras mobiler och facerapeade varandra. Haha. Sen drog bambi hem och åt och sen kom hon och hennes pappa och hämta mig och Felicia och skjutsa oss hem till Tessi. Vi spelade in massa videos och herregud vad jag skratta ibland. Helt sjukt kul va de. Vid tolv kom casper och ludde men då drog jag och Bambi typ direkt, asså inte för att dom kom men för att vi skulle hem och nu ligger jag i sängen, äter chips och ska väl snart nanna. Imorgon ska jag va med Moa och Linn tror jag. Men innan jag sover ska jag fixa min kalender!

HEMMA HOS FELICIA

Halv ligger eller halv sitter i fälicias säng, bambi gör oss sellis och snart kommer tessi också. Vi har lite roligt ^^ Fezt ikväl eler? felzia och loviz zitter oc bråkar jag bara står oups (sitter) på zidan av och chekar, vi zka ut o zupa nu hihi^^ "kidding", nej men bli väl o gittah nu käner mig litäe keff... xD bye ja0 pease brüshor med klyshor!
marri


♥ Dag 16 – Något beroende.

Speglar är nog mitt beroende. Så fort jag går förbi en spegel så kollar jag i den hur jag ser ut, speglar mig till och med i fönster och i mobilen, haha. Tror inte jag är ensam om det faktiskt.

Min dator dör vilken minut som helst så bye little blog

FREDAG

Fan va skönt med fredag! Kom nyss hem från skolan och ska kissa och fixa mig lite sen drar jag och möter felicia. Tessi kommer senare också och sen får vi se vad som händer, verkar inte va nånting som händer. Men vafan, nånting borde man kunna göra i hallsta på en fredag. Eller?


Bild på mig och Felicia lite random sådär. Bilden är gammal h3h3h3


♥ Dag 15 – Mina drömmar.

Har missat flera stycken dagar så det kommer upp två till idag!

Jag vet inte riktigt vad jag har för drömmar. Att bli något, asså att få jobb, familj, ha vänner och allt sånt där. Jag vill bli rik, kunna köpa vad som helst utan att ens behöva kolla prislappen. Det är nog min högsta dröm, haha. Annars har jag ju massa små drömmar hela tiden om hur jag vill att allt ska vara, men någon speciell dröm har jag inte.

WHEN PEOPLE CHANGE


NÅGOT FEL MED BLOGG

Det är något fel med blogg.se på datorn. Det går inte att logga in men det verkar inte gå för någon annan heller? Får försöka imorgon och hoppas att det funkar! Ligger just nu i min säng och ska sova snart tror jag. Sovmorgon till kvart över 10 imorgon, älska fredagar!

I SKOLAN

Sitter i skolan och har engelska. Slutar om en kvart, kommer verkligen inte hinna!
Hade inget internet igår kväll så kunde inte sitta vid datorn, överlevde knappt. Men mamma ska fixa det idag om hon kan, haha. måste jobbaaaaaaaa

FALLIN'

Gick hem från skolan idag på lunchen för jag hade så jävla ont i magen. Trodde nästan att jag skulle dö och när jag kom hem höll jag på att spy men jag gjorde aldrig det så nu sitter jag i soffan och kollar mtv och ska snart skriva engelskan som ska va renskriven och allting imorgon, så jag måste till skolan imorgon. Om jag inte blir magsjuk eller nånting sånt men det tror jag inte. Kommer kanske få tillbaka mitt so prov imorgon också och så har vi två timmars håltimme och då ska jag gå med moa till våran favorit pizzeria maistro och äta frukost med dom, haha. Saknar som fan den veckan vi praoade där :(


DREAMING PEOPLE

Så jävla bra. Jag är kär i honom.

Jay Smith – Dreaming People


♥ Dag 14 – Det här får mig att gråta.

Nästan vad som helst kan få mig att gråta. Jag är jättekänslig med det mesta. Kan liksom gråta för en jätteliten sak, tex om jag inte hittar nått jag letar efter kan jag få panik och börja gråta. Eller om jag verkligen vet att jag har chips inne på mitt rum och inte är hemma och bara längtar tills man kommer hem och ska hugga in på chipspåsen, och så har någon ätit upp den... :@
När jag förlorar något/någon jag verkligen behöver, när jag saknar något/någon. När jag känner mig ovärd, jobbig, ivägen och så. När jag oroar mig för nånting. Sorgliga filmer, sorgliga låtar. Nästan vad som helst kan få mig att gråta.

TISDAG

Lika tråkig rubrik som vanligt. Skitsamma!
Gjorde mina två prov idag. So provet pluggade jag ju faktiskt lite till men ändå fick jag knappt ner nånting på dedär jävla pappret! No omprovet gjorde adis och sandra också och vi fick sitta i ett eget rum så det gjorde ju inte så mycket att jag inte hade pluggat. Jag och Moa gjorde klart vårat pepparkakshus. Det vart jättefult. Men vi gjorde ett iallafall, åt lite av väggarna eftersom dom va för stora. Är man busig så är man! Mamma skjutsade Moa och mig till stan efter skolan. Skulle kolla på skor till grötlunchen och Moa skulle köpa smink. Hittade ett par skor som var slut i min storlek. Så ska kolla med mamma sen på erikslund och se om dom finns där. Vi åt donken innan vi åkte hem klockan fem. Vi va klara och trötta och orkade inte vara kvar så vi passade på när ändå Moas mamma va i Västerås.
Sitter just nu och diggar till musik, har vart på dåligt humör sen jag kom hem men nu börjar det bli bättre här. Typ gungar i hela kroppen. Måste sätta på nån annan låt så jag kan pumpa ordentligt som jag och Moa säger! Hehe, nu kom en pumpa låt också. Sen ska jag duscha och äta varma mackor. Så jävla gott äre!


♥ Dag 13 – Den frisyr jag trivs bäst i.

Det är nog när jag har mittbena och plattat bara. Enkelt och tråkigt kanske men jag gillar det och det är det jag har oftast. Fast inte alltid mittbena men jag har nästan alltid plattat. Händer kanske en gång om året att jag vågar det eller lockar det. Gjorde det typ jämt när jag hade löshår men då var det ju roligare eftersom det var långt. Nu tycker jag mest att mitt hår är tråkigt och orkar inte bry mig så mycket. Hittar ingen bra bild där man ser så ni får inte se vackra mig. Tråkigt.

Har pluggat lite so och det sitter väl ganska bra och jag får nog G iallafall. Non har jag inte ens öppnat, vet ju inte ens vad det är jag ska läsa och jag tänker inte läsa allting för det är fyra a4 sidor och jag orkar knappt läsa en halv. Blir så irriterad på skolan. Allt är så jävla svårt. Jag borde typ gå i femman fortfarande. Ska kolla på hey baberiba och bli lite glad. Godnatt!


TVÅ PROOOV

Kom hem för ungefär en halvtimme sen. Har vart hemma hos pappa och ätit och innan det va jag hos Moa och vi gjorde som vanligt ingenting. Men det är måndag. Skolan från 8 till 10 i fyra, det är fan tortyr. Fast idag va det helt okej. Vi slapp idrott för vi kollade på lucia och sen fick vi fika efter det och 45 minuters rast sen. Annars va väl allt som vanligt förutom att vi kollar på nån film på spanskan men eftersom jag va sjuk förra veckan har jag inte sett nånting av den så jag och Moa satt och pratade hela lektionen men kent störde sig inte så mycket på det, tacka gudarna för det! Haha skoja..

Just nu sitter jag och försöker komma på va det var jag hade omprov på imorgon. Vet att det är no men kommer inte ihåg vad?! Henke hjälper mig lite, men han är inte till så stor hjälp. Blir mest irriterad och vill slå honom som alltid. Ska inte va dum, tackar för hjälpen sen ifall jag får nån. Har so prov imorgon också, smaaaart att man inte pluggat. Hoppar in i duschen innan jag tar tag i allt iallafall.

♥ Dag 12 – I min handväska.

Det jag har i min väska just nu är Charlies jacka som har legat där i över en månad, en strumpa? En foundation, fan den hade jag letat efter.. Min no mapp och kondomer, haha.



Moa, Linn och jag


SÅ BRA

det handlar om att prata sönder nätter, om att sätta på en film om och om igen
för att storyn hela tiden tappas bort bland alla kyssar,
att låta abstinensen till varandra döda känslan av trötthet.
det handlar om att älska smaken av någon annans läppar,
bli nedtryckt i kudden och kysst över hela kroppen.
det handlar om att kunna kyssa bort sårbarheten,
om att viska jag älskar dig tusen gånger varje natt
och mena det lika mycket varje gång.
Att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen
och att ständigt ha tusen fjärilar i magen.
det handlar om att tappa bort sig i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut,
och att bara älska händer som dras genom hår
och fingertopparsom smeker än längs ryggraden.
det handlar om fingertoppar
och om händer som vill bo i varandra
om att springa skrattande genom ösregnet
det handlar om att gå i mörker och titta på stjärnor
och om att blåsa luft i varandras lungor tills bara skrattet finns
om att ligga still och lyssna på varandras hjärtslag
och att vara tryggt inlindade i stora luddiga närhetsfiltar
det handlar om tvåsamhet som inte river sönder
och om att tala samma språk och tystnad
och att gömma sig i tält av mjukhet tillsammans
och att veta, att &-tecknet mellan du & jag egentligen är ett bindestreck 


SÖNDAG

Vaknade imorse vid 11, låg i sängen ett tag tills jag tog mig upp och gjorde frukost. Sen städade jag lite för att få tiden att gå och vid ett duschade jag och fixade mig. Klockan tre ungefär skjutsade mamma mig till Svein. Han lagade makaroner och köttbullar åt oss och sen kollade vi på som man bäddar. Kommer ihåg när jag va typ 10 eller 11, då verkligen älskade jag den filmen. Kunde kolla på den flera gånger om dagen. Och jag kommer fortfarande ihåg allting och den är fortfarande lika bra? Haha. Efter filmen somnade han så jag låg och smsade med bambi men det dög väl det också. Kom hem för en timme sen ungefär och ska plugga till det där jävla so provet som jag inte gjort än. Hur fan ska jag orka?

♥ Dag 11 – Mitt arbete.

Eftersom jag inte har något jobb så får jag väl skriva om min skola här. Jag går på lindboskolan och det är en tråkig skola. Eller alla skolor är nog tråkiga egentligen men just nu är jag inne i värsta depp perioden med skolan. Det går dåligt i allt, jag är sjukt skoltrött. Men efter lovet ska jag ta nya tag! Ska fan få bra betyg har jag bestämt och jag ska plugga mer innan prov. Haha lycka till..

FREDAG OCH LÖRDAG

Har inte haft lust att blogga dom här två dagarna. Igår satt iallafall jag och Linn och kollade på idol finalen. Jay vann såklart och jag började gråta för jag vart så glad, haha. Vid tolv gick vi till min pappa för vi skulle sova där. Herregud va kul vi hade påvägen dit asså! Men vi somnade typ direkt vi kom dit och så vaknade vi vid 11 idag och gick upp och åt frukost och sen gick vi till hennes syster för vi skulle ut med hennes hund. Åkte hem till min mamma sen med Moa och så duschade vi alla tre, inte tillsammans. Och så skulle Svein komma men han blev tydligen sjuk så eh jag va ganska jätteledsen ett tag. Vi gick iallafall till maistro och åt. Tillbaka hem till mig sen och gjorde inget speciellt och jag har inte heller gjort nånting, kunde ju vart roligare en lördag men det kommer ju fler. Ska fixa dag 10 och 11 nu innan jag slocknar. Eller jar ingen bild från vad jag hade på mig igår så jag kan inte fixa dag 10 men jag hade ett par jeans på mig. Dom är från hm trorjag och en randig typ lite stor tröja, orkar inte förklara så mycket mer men det är ju ändå inte intressant så skitsamma!



Söta vi va!


LINN ÄR HÄR

Ligger just nu i min soffa med Linn och myser o hare gött. Vi ska gå till min pappa och äta senare, typ snart. im hungry. Sen tillbaka till mamma och kolla på idolfinalen och chips med dipp. Och Linns morötter ska va med också då. Måste lägga upp dagens outfit också efterson det va dagens grej på min julkalender, haha. Ska va social med Linn nu. Bye


ÄMNESFÖRDJUPNING...GG.G.G.G.G.G

Sitter i skolan brevid adis, ganska kul. Vi fick ha en annan lärare. Han heter shukri eller nå.. eller kirsi som carolina bodin sa! Så fel det kan bli!!! XDXDXD slutar om 20 minuter så de e tjilllll o så kommer linn hit vid fyra. Ha en bra fredag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moa är en ko som sejjjer mu

♥ Dag 9 – En perfekt helg för mig.

En prefekt helg för mig. Hmmm. Då skulle jag nog först hitta på något kul med mina kompisar på fredagen. På lördagen skulle jag sovit ut ordentligt. Sen göra något annat på lördagen. Hitta på något som att sitta hemma och kolla på film, äta pizza och sånt. På söndagen skulle jag också sovit ut och sen bara låta dagen gå. Ligga i sängen, städa och göra sig redo för en ny vecka! Haha..

♥ Dag 8 – Mitt favoritminne.

Jag har ju sjukt många minnen som är roliga och som jag kommer ihåg, men måste jag välja ett speciellt så blir det nog gothia. Den veckan va nog en av dom roligaste i mitt liv. Fan vad jag saknar det. Man fattar inte hur stort det är förän man är där. Alltså dom som inte har vart där kan inte ens tänka sig hur det va på invigningen assså herregud:( jag saknar det. Orkar inte lägga ut nån bild eller så för jag är sjukt trött och ska sova nu. Natti


VAD ÄR DET MED DEN HÄR DAGEN?

Jag hatar såna här dagar. Det är nått som känns fel men man vet inte vad. Allt känns obekvämt och man vill bara gråta men det går inte. Hatar det.

Gick i skolan till 10 i tre idag. Den va tråkig. Det ända bra va att vi hade walter på slöljden och vi fick sluta en kvart tidigare och att han inte bryr sig om man jobbar eller inte. Han frågade mig om jag inte hade något att jobba med. Jag ba jo men jag är trött. Han ba okej vila. Haha, han är bäst. Annars har det varit dåligt. Omprov på NO. So prov imorgon. Äcklig skolmat. Folk är jobbiga och bara irriterande. Ont i hela kroppen. Gympa imorgon och vi ska filma klart våran engelska film imorgon också. Känns som att livet är sämst just nu. Skulle nog ha gått på konfirmationen idag ändå. Men orkade inte för jag har så mycket bekymmer. Jag ska nog ställa mig i duschen i nån timme.

På lektionen är vi fina iaf.


LOVE

To me, love seems like this huge complicated thing, but it seems like every once in a while two people get it figured out, two people get it right.. So, I think the rest of us, we walk around daydreaming about what that may be like. To find that one great love where all of the sudden everything that use to seem so complicated became simple and everything that use to seem wrong all of the sudden seem right because you were with the person who made you feel fearless.


♥ Dag 7 – Mina bästa vänner.

Jag är inte en sån som har en bästa vän som jag är med jämt och gör allt med och sådär. Jag har flera som jag är mycket med och det tycker jag är bra för då behöver man aldrig vara rädd för att bli ensam för man har alltid någon.
Just nu trivs jag bra med mina vänner och vi har alltid kul tillsammas och gör massa roliga saker tillsammans. Alla är så bra och jag älskar dom alla. Skulle inte klara mig utan någon av dom. Vet inte vad mer jag ska säga så jag lägger upp lite nya och gamla bilder :)



Haha, förlåt sandra, jag va tvungen ...


fina ögon alla har förutom jag som blunda ;PpPpPPppPpppPP





TISDAG

Peter hämtade mig vid två och så åkte vi till stan. Gick först runt i alla affärer typ 10 gånger utan att hitta nånting och när jag hittade nånting så passade det inte. Köpte iallafall tillslut ett svart linne som är stort i armhålorna typ haha och en typ högkjol till det. Köpte julklapp till Svein också, det va nästan lika svårt men tillslut hittade jag nånting till han också och nu kom jag på att han och jag inte har pratat på hela dagen :s
Vi fikade på systrarna ericsson och innan vi åkte hem åt vi på donken också. Asgott. Kom hem vid sju och hoppade in i duschen direkt och sen kastade mig i sängen och har legat här ett tag. Försår inte hur jag kan vara så himla trött när klockan bara är åtta? Ska försöka somna tidigt ikväll, före tolv. Jag kommer aldrig lyckas

GODMORGON

Är hemma från skolan idag. Försov mig först så hade inte ork att stressa. Hade ändå världens mensvärk så hade ändå gått hem under dagen. Åt nyss frukost. Gröt och en köttbullsmacka. Om jag blir bättre under dagen ska jag nog till stan med Peter för han är ledig men han ringer väl lite senare. Ska kolla om det är okej att Moa följer med också. Måste hitta nånting att ha på mig på grötlunchen. Har hittat massa på internet men jag vill kunna prova och jag hinner inte skicka tillbaka o beställa nytt och allting. Måste köpa julklapp till Svein också. Vet vad jag vill köpa men vart ska pengarna komma ifrån? Får smsa mamma och fråga.

♥ Dag 6 – Min dag i detalj.

Jag vaknade av att min pappa ringde och sa att han stog utanför med mina nycklar och då märkte jag också att jag hade försovit mig och att klockan va halv åtta. Så jag sprang och öppnade och tog nycklarna sen gick jag tillbaka till mitt rum och tänkte vafan ska jag ha på mig?!?! Så jag tog det jag hade på kalaset igår sen satte jag mig och plattade håret och sminkade mig samtidigt och va klar till 10 i, måste vart rekord. Så borstade jag tänderna och klädde på mig och gick. När jag va vid skolan så smsade jag Moa och frågade vart hon va och då va hon nästan inne i skolan så jag väntade i trappen på henne sen när hon kom så gick vi upp till skåpen, sen ner till ljushallen där vi satt med några stycken i några minuter tills vi började med mentorsgrupp. Då berättade Kent bara massa olika saker som kommer hända i veckan och så. Efter det hade vi idrott men jag och Moa skulle inte vara med så han sa att vi skulle gå ut och gå. Vi gick till ica. Jag köpte en ostfralla och en cola burk för jag va jättehungrig. Sen gick vi tillbaka till skolan och upp till skåpet och så skrev jag den där praolappen som skulle vart inlämnad förra veckan och sen gick vi ner till klassrummet där vi skulle ha lektion och hade so. Hade datorer den lektionen så jag, moa, bambi och bella satt i lilla rummet och gjorde allt annat än det man skulle. Efter den lektionen hade vi matte. Jag gjorde först ingenting. Stog vid Moas bänk och pratade med henne och Rasmus tills Thomas sa att jag skulle göra mitt prov och när lektionen va slut så va vi inte klara så jag fick stanna kvar så pratade han lite om hur jag är och hur jag ska göra för det ska bli bättre och sånt. Gick ut i ljushallen sen där Moa, bambi och bella satt och vänta. Vi gick till våra skåp och lämnade grejerna sen gick vi ner till matsalen och åt. Det var fisk, på en måndag?? Men fanns sån där panerad fisk som är JÄÄÄÄÄÄTTEGOD, så jag åt en och en halv sån. Hade ungefär en halvtimmes rast kvar sen så då satt vi uppe i ljushallen med massa folk. Casper som inte ville bjuda mig på tuggummi?!?! Gaaanska jättetaskig kille. Fast sen han ba okejdå så fick jag ett men då ville jag knappt ha det längre.. Musik sen och då va det lite fritt vad man fick göra så vi satt ute i korridoren och "tränade på en låt på gitarr". Thomas tog min mobil den lektionen. Just när det va viktiga sms. Jag ba men det är viktigt och då öppnade han sms på min mobil?! Asså får en lärare göra de? Jag tjatade iallafall resten av den lektionen om att få den tillbaka men han vann, som vanligt. Thomas är inte och leka med!! När den lektionen var slut så gick vi upp till våra skåp, hämtade svenska grejerna och gick bort till lektionen sen. Jag va så jävla lost den lektionen. Man skulle jobba med den brevid och skriva ner sagans "ingridienser". Jag fattade knappt nånting och kunde inte lyssna. Så jag satt där helt tyst tills man som vanligt fick sig ett gott skratt när jonte eller hampus kommenterade nånting. Sjukt roliga, fattar inte vad dom får allt ifrån! Lektionen tog iallafall slut så jag gick iväg till lärarummet för att hämta den och efter många om och men så kom jag därifrån med min mobil. Gick upp till skåpet och sen ut på baksidan där mamma kom och hämtade mig. Vi åkte ner till tandläkarn och då kom jag på att jag hade ju inte borstat tänderna men som tur är finns det engångstandborstar där som det är som tandkräm på redan. Jätteäckligt men ändå, skulle va bra och ha såna hemma ju. Tändläkare är ju alltid sena så jag fick komma in ungefär 10 minuter senare. Hade nån ny tjej idag som jag aldrig sett förut, hon kollade med såndär spegel o skrapa med en vass grej som dom alltid gör och jag hatar det. Sen kom min tandläkare in. Han kollade på tänderna och berätta precis som alla andra gånger om att lagom är bäst, man ska äta allt godis på en gång. Sen borsta tänderna. Får höra det exakt vaaarje gång. Började nästan skratta idag för jag vet att Bambi har samma som mig och han säger det alltid till henne också haha. Han berättade om operationen som jag skriv innan och sen gick han och då polerade hon mina tänder och sen va det klart. Då gick jag och mamma ut till bilen och åkte till västerås. Åkte förbi donken och köpte mat sen skjutsa hon mig hem till svein. Vi låg först i sängen och kollade tv sen va han hungrig så han lagade makaroner och köttbullar och så satt vi vid datorn ett tag tills klockan åtta då pappa smsa att jag skulle komma ut för han va där och hämtade mig. Han släppte av mig hos mamma och när jag kom hem kollade jag på nånting med idol. Duschade direkt efter det, smörjde in mig och allt sånt efter. Fixade gröt till mig själv och sen la jag mig här i sängen och har legat här i en timme ungefär. Ska snart resa mig upp och gå till badrummet och borsta tänderna och sova. Det har måste nog vart det längste inlägget i min karriär!!!!!

HJÄRTATS ENSAMMA SLAG

Ligger just nu i min varma säng och äter tomtegröt. Fan va det är gott alltså. Jag längtar så himla mycket till julafton. Och det är bara 2 veckor och 5 dagar kvar, 2 veckor och 3 dagar kvar av skolan också. Sista dagen har är det grötlunch och jag ska nog köpa något att ha på mig då imorgon. Men jag kommer säkert inte hitta nånting :o

Försov mig imorse tills halv 8. Men bra som jag är så hann jag ändå och va jättetrött hela dagen. Fick göra mitt muntliga matteprov också och det gick sådär. G- och så skrev han tveksamt att jag nått målen för kapitlet. Men hellre det än ig iallafall. Ingenting mer speciellt i skolan förutom att jag slapp spanskan för jag skulle till tandläkarn. Dom polerade bara mina tänder och pratade om den där lilla operationen jag ska göra för att jag inte fått en 12årstand än.. Kommer få dra ut ungefär 6 tänder också. Ingenting jag längtar till direkt. När jag va klar där så skjutsade mamma mig hem till Svein. Vi låg och kolla på tv, satt vid datorn och va allmänt trötta. Åkte hem runt åtta och har duschat och allt sånt där och trorjag kommer somna vilken sekund som helst!





Efter att jag har kollat på så mycket bättre så har jag blivit lite småkär i Petter. Han har till och med en egen lista på min spotify, hihi.

IN DA SCHOOL

Sitter i skolan och har so. Ska skriva om indianer men de går sådeeeer meen who cares?:D vad gör det om 10 år liksom?

♥ Dag 5 – Min kärlek.

Svein


♥ Dag 4 – När jag var liten.

När jag va liten va jag inge blyg alls. Berättade i hallen på dagis att mamma bajsar med öppen dörr hahaha. Men jag hade inga problem med att prata med folk. Vet inte annars hur jag va. Frågar jag mina föräldrar säger dom bara att jag va så rolig och såg ut som en liten docka. Jag gillade att få uppmärksamhet också och gillade när folk tyckte om saker jag gjorde och sådär. När jag bliv äldre blev jag mer och mer blyg bland nya människor men när jag lär känna folk så har jag inga problem alls med att prata eller göra sjuka saker. Vet inte mer hur jag ska förklara när jag va liten. Min första bästavän va Lovisa och henne är jag fortfarande mycket med. Vi träffades första gången på dagis. På lågstadiet började jag va mycket med Linn och Moa men vi funkade inte alla tre tillsammans och det gör vi fortfarande ibland inte men vi har alltis kul iallafall. I femman ungefär kommer jag ihåg att jag va mest med Lovisa, Fiia, Moa och Linn. Eller vi i gamla klassen va egentligen allihopa. Lekis till sexan va verkligen världens bästa klass.

♥ Dag 3 – Min familj.

Jag har en mamma en pappa och en storebror. Min mamma är 42 år, hon är uppvuxen i arboga och där har jag alla mina släktingar på hennes sida. Min mamma och jag är väldigt lika. Alltså i utseendet och i sättet. Vi pratar på samma sätt, samma humor och vi har askul tillsammans. Mina föräldrar är skilda och just nu är mamma tillsammans med Peter. Han är hos oss ungefär varannan vecka och han är ganska galen och rolig men som en lillebror ibland. Min pappa är också 42. Han va jag mest med när jag va liten. För då va jag sportig och sånt där och det är min pappa också men sen växte jag ifrån det och drogs mer till mamma och jag bor nästan bara hos henne. Men jag träffar min pappa varannan vecka iallafall. För när det är hans veckor så är jag ändå där och äter och umgås och sådär. Min bror är 17 år. Vi bråkar jättemycket ibland fast inte ofta. Men när jag blir arg på han så säger jag nästan vad som helst men vi blir alltid sams och kan prata om det mesta med varandra. Vi träffas inte så ofta som när vi va små för han bor bara hos pappa nu men vi har det bra ändå! :)




HELGEN

Jag har inte haft tid att sitta vid datorn på hela helgen. Men i fredags var vi hemma hos tessi typ 10 personer. Va väl helt okej men pappa kom och hämtade mig lite senare och sen somna jag så fort jag kom hem och la mig i sängen haha. Och så vaknade jag vid 5 och kunde inte somna om så jag gick upp vid 6 och duschade den bästa duschen någonsin och sen fixade jag mig lite sakta och vid 9 åkte jag och pappa till stockholm men det va nog den värsta dagen att gå runt i stockholm på. Snöstorm och 20 minus och jag va hur trött som helst. Men fick med min 3 tröjor och några armband hem. Senare på kvällen va jag hos ludde i några timmar och sen åkte jag och moa hem till mig. Satt vid datorn och dippade chips och somnade väl vid halv fem.
Har precis kommit hem från kalas i Västerås och nu ska jag smsa Sofia och kolla ifall vi skulle träffas eller inte. Ska fixa dag 3, 4 och 5 i min kalender också!

LIKE A G6

Kom hem från skolan för ett tag sen. Gjorde no provet är det gick sådär, gjorde halva provet ungefär men hon sa att det va bra att jag gjorde det jag kunde iallafall. Thomas glömde bort mig att jag inte hade gjort matteprovet så jag ska få göra det muntligt på måndag bara för att jag är så dålig. Ikväll ska jag nog hem till tessi och va med några. Blir nog kul. Om det nu blir så att jag kunde komma dit. Va massa problem men det måste gå annars kommer jag ruttna. Imorgon ska jag till stockholm med min pappa och shoppa, haha. Men det blir nog helt okej. Förutom att vi ska åka klockan 9 på morgonen.
Nä nu ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig iordning, för jag ska fan hem till tessi!

STOCKHOLM I MITT HJÄRTA

Jag har, sagt det förr för jag har levt mina dagar
I staden där jag växt upp, finns minnen som jag saknar
Stockholm i mitt hjärta, jag ska besjunga dig min vän
-samma, samma, du ska brinna igen
En storstadsidyll för jag älskar dina uttryck
Som en gryning, jag vandrar hem i fint skick
Alltid med en insikt, du e mitt fundament
Mina gator ligger kvar, sen vinden har vänt
Det är så jag minns mina dar, som ingenting har hänt
Jag menar allting finns kvar, känslor som jag känt
kan försvinna ett tag men alltid studsa tillbaks
Västerbron på min rygg därifrån ser jag klart
saknar gamla byggnader, fasader i mitt minne
Stockholm förvandlades, funktionalismen blev inne
-men det är ett minnen från en svart-vit film
Staden i mitt hjärta Stockholm jag är din

Jag älskar Stockholm på morgonen, när lugnet träder fram
Trots att jag har förändrats, med dig blir jag samma man
Stockholms farvatten, här finns en tydlig baksida
Gäller segla rätt för det så lätt att få slagsida.
Stockholms terräng, blir full eller bäng
Man mot man, nu rullar dem i gäng
Men jag ser inte sånt för din skönhet består
Du e som en stjärna på himlen nått man ser men aldrig når
-så lång bortom, kära Stockholm
minnen du skänkt mig i mitt liv dom har jag gott om
På toppen av malmen när jag blickar ut mot fjärden
Du har mitt hjärta i handen, du e centrum i världen
-i mitt fokus, jag kommer tillbaks
för om jag går vilse i dimman så är det här jag ser klart
trots att tider blivit tuffare och klimatet e svalt
så har jag Stockholm i mitt hjärta och det är fortfarande underbart


♥ Dag 2 – Min första kärlek.

Det tog lång tid att bestämma vad jag skulle skriva här. Min allra första kärlek, pojkvän eller vad man ska säga var en som heter Emil som gick på mitt dagis. Jag var beroende av honom. Grät när vi inte va med varandra och på dagis fick dom sätta oss i olika grupper hela tiden för att jag skulle vänja av mig vid honom. Våra mammor är bra kompisar så jag träffade ju han typ jämt. Sen har man ju haft olika killar som inte vart seriöst eller något. Så just nu är nog första gången jag är kär på riktigt. Om jag bara säger så vet jag inte men det känns som att jag aldrig vart kär på samma sätt förut. Okej jag ska inte gå in för långt på allting. Men första gången jag såg han va den 25 juli 2010 mitt ute i skogen där vi skulle fira midsommar med våra familjer. Jag kommer ihåg att jag tyckte det va jättepinsamt att han och hans bror va där så jag vågade knappt gå ut från våran stuga. Iallafall så sa vi ingenting till varandra på hela helgen men så fick han mitt nummer från min pappa hahaha. Så vi började smsa och smsade hela sommaren och sa att vi skulle träffas men det vart aldrig av. Men det 4 September åkte jag med Linn och Moa och träffade han och hans kompisar. Kommer ihåg den dagen. Och sen träffade jag och Moa dom varje helg hela tiden. 25 September vart vi tillsammans och det va nog det bästa som kunde hända just då. Jag tror inte han förstår hur mycket han betyder för mig. Jag förstår det knappt själv. Jag måste gråta lite för att kärlek är så bra. Skulle aldrig önska mig någon annan än han.

TORSDAG

Jag och Moa gick till maistro idag på håltimmen och skulle hälsa på eftersom vi praoade där förra veckan. Dom vart jätteglada och bjöd oss på frukost och sa åt oss att ta dricka och allt möjligt. Sen säger dom att vi är bäst och allt möjligt. Så söta. Vi ska sommarjobba där också, typ bästa sommarjobbet?
Efter skolan kom svein till mig. Vi kolla tv ett tag, åt strips och inget mer speciellt. Han somnade ett tag och så åkte han hem för ett tag sen.
Idag på ica såg jag att det fanns chokladtomar. Herregud vad jag vart sugen. Så när mamma ringde mig efter hon hade slutat så bad jag henne köpa dom. Men då sa hon att jag får vänta med godis tills i helgen och då vart jag sur och typ la på :) Och när hon kom hem va jag sur på henne. Sen sa hon jag åker och handlar lite och när hon kom hem så hade hon köpt dom åt mig. Gaaaaanska snäll ändå ju. Så jag sitter här och äter på dom och lyssnar på Sean banans jullåt.



Inge tjock jag ser ut. Sitter i sängen och vräker i mig choklad. Bara julmust som fattas och så vips, så blir man ett fetto!!


♥ Dag 1 - Presentation av mig själv.




Nu ska jag presentera mig själv, eller jag ska försöka. Jag är inte sådär jättebra på att skriva och förklara saker. Men jag föddes 1996, alltså är jag 14. Eller? Jo, jag föddes den 10 april. Jag är oftast glad och jag gillar när det händer saker. Tycker det är hur tråkigt som helst att typ bara sitta inne och inte göra nånting en hel helg. Eller det är helt okej om man är med nån och sitter inne och kollar på film och så. Men när man är själv alltså. Jag mår dåligt bara jag tänker på det, haha. Jag har ganska lätt för att blir ledsen. Alltså jag kan bli ledsen över jättesmå saker för jag gör dom större än dom egentligen är. När jag är ledsen och gråter, då gråter jag verkligen. Jag gråter aldrig liite. Jag gråter inte alls eller så gråter jag så att jag knappt kan sluta. Okej, ska berätta nånting med bra om mig själv istället. Kommer inte på något mer bra men en dålig sak är att jag bryr mig jättemycket om vad andra tycker och tänker om mig. Men jag har faktiskt blivit bättre på att inte bry mig lika mycket det senaste året ungefär. Så jag hoppas att om typ några år kan jag göra vad som helst utan att behöva tänka på vad folk ska tro eller tycka. Finns inte så mycket mer att skriva tror jag så det får räcka :)

FÖRSTA KOMMER SENARE

Tänkte försöka med en sån här lista som jag sett att många gör. Om jag gör den första nu ikväll så blir den sista på julafton. En egen julkalender :o ganska bra tycker jag så jag ska försöka hinna med det, men först ska jag kolla facebook och läsar några bloggar.

♥ Dag 1 - Presentation av mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Min familj. 
♥ Dag 4 – När jag var liten.
♥ Dag 5 – Min kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag i detalj.
♥ Dag 7 – Mina bästa vänner. 
♥ Dag 8 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 9 – En perfekt helg för mig. 
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mitt arbete.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den frisyr jag trivs bäst i.
♥ Dag 14 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Något beroende.
♥ Dag 17 – Min favoritresa.
♥ Dag 18 – Min senaste födelsedag.
♥ Dag 19 – Något jag saknar.
♥ Dag 20 – Den här dagen för precis ett år sedan.
♥ Dag 21 – Min önskelista. 
♥ Dag 22 – Vart jag helst vill vara just nu.
♥ Dag 23 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
♥ Dag 24 – Dåliga vanor.
♥ Dag 25 – Min skoltid. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Mina favoritskor. 
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med..

BÖRJAR BLOGGA IGEN

Nu ska jag göra ett nytt försök med att blogga. Tröttnar ofta efter nån månad men vi får se hur länge jag klarar det! Jag raderade alla mina gamla inlägg, det kommer jag ångra snart för jag kommer inte kunna gå tillbaka och kolla vad jag har gjort. Men mitt liv är ju inte så jätteintressant så det kanske inte gjorde så mycket.
Ska fixa det sista med designen nu :)

RSS 2.0