boys don't cry.


make them wondering why you're still smiling

Tjolahopp. Ska va lika tråkig som vanligt och skriva vad jag gjort idag. Skolan va tråkig och som vanligt förutom att jag va grym på volleyboll. Patrik sa till och med bra jobbat martina när vi skulle gå därifrån efter vi slutat. Gick hem efter skolan, pratade lite med linn och hennes kompis i telefon och sen åkte jag och träna med mamma. Fick skjuts hem. Dom som vet jag bor och vart hammarhälsan ligger kommer kalla mig tjockis. Det är kanske 20 meter, eller jag vet inte. Jo det är så nära. Skulle inte ens ta en minut och gå haha men jag orkade inte. Nu sitter jag här nyduschad. Min pappa är inte hemma för han skulle på konferans så nu ska jag lyssna på roger pontare och laga mat. Haha det sorgliga är ju att jag är seriös..

-


I've got the magic in me

Sitter och äter chokladbollar som jag rullat själv. Första gången jag faktiskt lyckats med det tror jag, dom är asgoda och den ända som får smaka är min katt. Jag har verkligen börjat tycka om honom nu, så mysig juuuu. Idag gick jag i skolan till klockan tre och då gick jag med bambi till sportringen för hon skulle köpta adidasbyxer. Gick hem sen och spela lite angry birds på datan. Är fast på en bana så ska spela snart hihi. Gick ut till bambi sen igen och så kom tessi sen skulle dom dansa så jag gick hem igen och åt lasagne och de va inge gott. Nu ska jag försöka få igång min rosa telefon igen, önska mig lycka till!

vem ringde 112?

Va lediga idag så jag sov till 12. Vid fyra mötte jag bambi och köpte cola. Sen träffa vi sandra, felicia och tessi. Gjorde inte mycke. Det blev kallt så vi gick till gårn haha. Gick hem och åt sen och när jag hade ätit skulle jag gå in på mitt rum och äta mina chips men då hade min bror ätit upp dom. Jag vart så arg att jag börja grina och låste in mig på toa. Men sen åkte jag och pappa och köpte nya hihi. Ska kolla lite på the hills nu innan bigbrother. Ska mysa med lusen också, jag har börjat tycka om honom. Han sov till och med i min säng imorse när jag låg där. Åh min kisse<3


du och jag lusen, du och jag..

i have

Have ever try to smile and hide your pain, even though you’re not okey? I have

28 mars

Idag har det vart varmaste dagen 2011 tror jag. Hade iställd matte och musik. Tackar thomas barn som är sjuk för det. Istället hade vi 2 och en halvtimmes håltimme. Gick till ica och hade beslutsångest för om jag skulle köpa glass eller godis men det blev godis tillslut iallafall. Vi satt ute i solen ett tag och efter en stund gick vi till mig för jag skulle hämta min halvt fungerande mobil, det är verkligen hatkärlek mellan han och mig just nu.. bäst för den att den börjar funka till 100% snart, annar kommer jag få psykbryt. När vi gick tillbaka till skolan hjälpte jag en tant med rullator ut genom en dörr, stackarn kom inte ut. Såg ett litet ansikte kika fram så jag gick fram och drog upp dörren och den va hur tung som helst. Kände att jag gjorde en god järning eller gärning. Hade svenska och spanska när vi kom till skolan. Slutade iallafall 10 i fyra. Då gick jag sandra och felicia till hårstudio och jag klippte mig. Så skönt att klippa bort det slitna. Ska verkligen försöka att inte slita på det så mycket nu. Åt pizza efter, va så jävla hungrig och fy så gott det va. Tessi kom också och vi gjorde ingenting mer speciellt. Satt hos mig ett tag men sen gick vi ut och då åkte jag hem till pappa och färgade håret, tror det blev lite mörkare. Vill inte ha för mörkt. Kollade på bigbrother sen bäddade jag rent i min säng, eller pappa gjorde det. Studiedag imorgon. Ska sova ut ordentligt sen får vi se vad som händer.

Hur man än lägger ihop det får man bara en miljon idioter

Igår va vi på arosfortet med konfirmationen. Det va roligt. Jag blir ju så jävla insatt jämt haha. Innan vi åkte hem igen åt vi på donken som va svingott. Kom hem vid sju och då gick jag och bambi till mig och jag bytte om. Vi mötte fanny sandra melinda och ida sen och hängde vid coop haha.. Gick hem till linken ett tag och vi tolv kom jag hem och somnade runt tre nångång. Vaknade 12, drack lite o'boy och försökte få min rosa mobil att funka och de gjorde den men sen sluta den funka igen, buhu. Men nu ikväll testa jag igen och nu funkar den utan problem, är asglaaa. Åkte till mamma sen och åt kalas puffar, mums. Vid fem tränade vi på hammarhälsan, va skönt de. Har nyss ätit kyckling och strips och nu kollar jag på stockholm båstad, rätt kul. Moffar i mig en massa chips också. Men ärligt, vem orkar skola imorgon?


för nån vecka seeeen

jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund

Har inte haft tid eller ork att blogga den här veckan. Det har iallafall vart som vanligt utom i torsdags när jag, lovisa moa och några andra från åttan på min skola fick åka på nån engels video konferans i västerås. Det va ganska långtråkigt men ändå kul att se dom barnen där med skoluniform o grejer. Vi hade ju knappt fått veta vad vi skulle göra där. Vi visste att våran lärare va där och att vi typ skulle prata med han. Men det va massa andra skolor där o deras lärare va också i england och fan va ointressant. Vi satt där i två timmar eller nånting sen fick vi sluta och då gick jag bambi och moa till donken o fiiiifan va fint de va. Gick runt lite och jag köpte ett linne, mascara och en ring. Tog bussen hem sen och gjorde det vanliga. Kollade bigbrother, duschade och sov. Idag va skolan som alla andra fredagar nästan. På ämnesfördjupningen blir alla arga för att vi inte får datorer och vi måste ha dom. Men på bilden fick jag faktiskt nånting gjort. Har fått hjälp med min reklam affisch så det går helt okej, slipper ett ig iallafall hoppas jag. Vid tre slutade vi och då gick jag fanny lina och bella på gårn. Inget ställe där jag brukar hänga direkt men det blåste fan storm ute så jag mötte min mamma vid ica sen och handlade med henne o sen åkte vi hem o åt tacos. Gick ut och mötte sandra fiia och melinda. Vi hade inte alls nånting att göra. Vi mötte tessi och felicia och det fanns inte ett skit att göra i hallsta så jag drog hem och bytte om och la mig på soffan och då får man förslag på att komma nånstans, bra arg man blir. Aja, imorgon blir det först arosfortet med konfirmationen och sen skulle jag sova hos linn men vet inte hur det blir med det. Måste ju ta bussen o så till henne, plus att jag inte vet om jag får heller men nånting kul ska jag väl kunna hitta på haha. Godnatt

du är utomordentligt, förbaskat, fruktansvärt, jävla snygg



Jag ska gifta mig imorgon!

dagens låt



Ozo – Laserturken

spotify länk där uppe. Svinbra låt ju.

Jag är svintrött. Kom hem från finnåker för snart tre timmar sen. Va rätt kul där, men förra gången va roligare fast jag vet inte varför.. Vi körde nånting fångarna på finnåker. Det va som fångarna på fortet ungefär. Mitt lag vann såklart ;) så vi vann små pokaler haha. Orkar inte skriva mer om det. Jag har svinont i min mage, kan knappt stå upp. Men jag kan äta som vanligt och det är ju bra. Ska sova ett tag nu och sen äta mat.

Who knows? Only time

Who can say where the road goes, 
Where the day flows, only time? 
And who can say if your love grows, 
As your hearth chose, only time? 

Who can say why your heart sights, 
As your live flies, only time? 
And who can say why your heart cries 
when your love lies, only time? 

Who can say when the roads meet, 
That love might be ,in your heart? 
and who can say when the day sleeps, 
and the night keeps all your heart? 

don't say that it is impossible

Är inte så jättepepp att blogga när jag inte har nå skojiga bilder att bjuda på men vafan, ett inlägg klarar jag väl?
Vaknade imorse och kollade ut, snö. Vafan det har ju vart sol och jag har gått med skinnjacka hela veckan. Men nej, då blir det vinter igen.. blir så trött. Fick ju iallafall skjuts till skolan. På hemkunskapen gjorde vi köttfärspaj. Min och melindas blev lite degig och inte så god. Känder när vi gick ifrån den lektionen att det luktade häst i hela skolan, så hade det tydligen gått sönder nånting i lamporna i bildsalen och det stank såndär gödsel i hela skolan. Vi hade iallafall matte sen och jag kan faktiskt ekvationer. Jag är egentligen smart när jag försöker, haha. Ämnesförjudningen va kul, skrattade åt allt möjligt och det mesta va roligt. Sista lektionen va bild. Va i nått annat klassrum eftersom de inte gick att va i bildsalen. Första halvtimmen va typ kaos. Alla höll på o öppna fönstena så folk där ute kasta in snö, de va fan kul. Sen va jag arg resten av lektionen för jag hatar att rita. Slutade sen och då åkte jag hem till min farmor och farfar. Vi åt kladdkaka och spelakort, 7jävla party! Åkte hem och bytte om och sen kom bambi till mig och vi mötte felicia och tessi. Va uppe hos voitto ett tag sen gick vi till ilja. Körde black ops, jag va fan grym! Åkte hem och åt pizza och kollade lite på jackass 3D med dom andra, vissa grejer är inte ens kul. Typ springa in bland massa bin, jag förstår inte den humorn. Packade nyss min väska lite snabbt och har precis lagt mig i sängen. Ska upp klockan 7 imorgon och åka på läger med konfiramationen, bra trött man kommer va.

never let you go

Va rätt skön dag idag. Började med so på morgonen. Jag gjorde mitt omprov och jag tror inte jag klarade det, bajs. Resten av lektionen satt jag och kasta grejer från min mapp på hampus, jag missade hela tiden. Det är fan sorligt hur dålig jag är på att kasta.. Hade håltimme sen så jag gick hem till bambi, vi käka hamburgare och pommes, asgott. Vid elva mötte vi sandra, gick till skolan och hade engelska. Satt bara vid datan hela lektionen men blev ändå klar med min text. Sen hade vi idrott, va ovanligt kul. Vi körde kryssakung och det roligaste va nog när jag bambi och moa typ stog o va astaggade sen kommer samuel mot oss och dansar som en jävla bög o vi typ slutar o står helt stilla o de va svinkul, skrattar lite när jag tänker på det. Sista lektionen va no och det va nån musiker där och spela gitarr o så skulle vi ställa oss vid olika känslor o berätta typ, töntigt men rättså tjill. Moa fick skämmas lite innan lektionen. Vi satt vid en bänk och så gick han gubben förbi och han hade typ gitarren och nån väska i handen, och precis när han går förbi säger moa till mig ba fin mapp. För jag har typ rivit sönder hela, och då vänder han sig om och ba TACK! hahaha, fan va pinsamt.
Efter skolan gick jag hem till min mamma och ingen vill nog veta vad jag gjorde där.Jag hade ju min dator hos pappa så jag satte mig och la en såndär passians eller vad de heter, det heter harpan på datorn iallafall. Det va ju rätt kul haha. Åkte till min pappa sen och åt lite sen gymmade jag med bambi, va svinskönt. Ska fan fortsätta med det. Vi va där i en och en halvtimme ungefär sen åkte jag hem och duschade skönaste duschen, de nästan small så skönt va de! Nu ska jag bre några mackor och äta. Hejdå
Inga bilder alls för jag sitter vid min brors datorrr

Onsdag

Jag har nyss pluggat klart på son. Har ju omprov imorgon. Och fan va jag hatar att plugga. Har inte boken heller för den har vi lämnat in så jag fick söka på internet men där står ju bara massa konstiga grejer. Men jag läste ju lite på massa papper igår för dom hade jag kvar. Vill fan inte ha ig i so.. Men iallafall idag va skolan föör skön. Åt pizza på lunchen, känns som det va bra länge sen jag åt det. Iväg på konfirmation efter skolan och det va rätt kul i början. Sen skulle vi sjunga i kyrkan och det tycker jag bara är för tråkigt. Gick på gudstjänsten sen och måste bara säga att det är så jobbigt när folk bakom tar i och sjunger som fan, man kan ju inte hålla sig för skratt :(
Jag är inte alls på skrivhumör så jag ska fortsätta kolla efter en skinnjacka. Heippa

tell him i want him, i really want him

Kollade nyss klart på bigbrother och det ända jag fick höra va pappa som tjata om hur pinsamma dom va och att programmet borde bojkottas. Okej, han tjatade kanske några gånger men det va drygt för han kunde ju struntat i att kolla bara?
Nuuu ligger jag i min säng som är underbart skön. Tror jag ska kolla på ett the hills avsnitt innan jag somnar, va sjukt länge sen jag kollade sist. Saknar lite grann att ligga flera timmar och titta ju. Men nu ångra jag mig, jag ska sova istället. Har sovmorgon imorgon så då kan jag ju sova ut istället så jag är pigg. Juste jag har spanska glosor tills imorgon, glömde ta hem men hade ändå inte orkat plugga till dom också. Godnatt föfan


bild sen somras, asnice

it's amazing what you can hide just by putting on a smile


when the drugs don't work

Henok Achido – High On Life (When The Drugs Don't Work)

Kan fortfarande inte ladda upp från youtube, sämst. Men här är iallafall en asbra låt. Okej, det börjar dåligt men sen bliren braaaa

110315

Idag gick faktiskt skolan ganska fort när jag tänker efter. Började med spanka, den gick långsamt och jag va svintrött för jag hade stressat till skolan. Efter det hade vi svenska, vi filmade in våran saga. Tycker det är svin tråkigt men lektionen gick snabbt. Lunch sen, och maten va faktiskt god. Va nån kyckling gryta men såklart va det starkt. Kan dom inte bara lära sig krydda lagom eller? Efter lunch va det so, den gick rätt snabbt för vi kollade på videor från japan bara. På matten fick jag tillbaka mitt prov. Omprov nästa tisdag, såklart. Och så omprov i so på torsdag och nytt so prov nästa torsdag, jätteroligt. Plugga hela tiden ungefär. Vi hade no sista lektionen och hade en ny vikarie som vi inte har haft förut. Vi satt och prata hela lektionen och fick sluta 10 minuter tidigare och då gick jag hem. Va as varmt ute men jag hatar att gå hem fråg skolan själv, det är så tråkigt. Åt två tekakor när jag kom hem och sen skulle jag kolla på 101 sätt att åka ut ur gameshow men jag somnade med datorn i knät och vaknade för nån minut sen av att pappa ringde. Han skulle köpa med sig nånting gott hem för det är roligare att plugga då haha.
Vill egentligen gå och köpa nånting så jag kan ta och träffa nån också. Hatar att sitta inne, kryper ur skinnet snart.. Men går jag dit själv så måste jag säkert betala själv och då har jag inga pengar kvar och jag ska äta pizza med bambi imorgon på "håltimmen" hihi.


be as one without a care

De känns så konstigt att blogga här, känns så mer seriöst haha..
Måndag idag så jag va såklart trött i skolan. När vi äntligen slutade åkte jag hem till pappa. Är så skönt att jag kan åka buss hem när jag är där, vadå lat? När jag kom hem åt jag en tekaka o väntade på att pappa skulle komma hem och när han kom åt vi ost snitzel, va svin gott och fan va jag åt! Åkte och panta burkar med han sen, fick 52 kronor, inte mycket men det är nånting iallafall!
Nu sitter jag hemma hos mamma och väntar på att hon ska komma så hon kan skjutsa tillbaka mig till pappa. Va tvungen o hämta grejer här o sånt. Ska bo hemma hos pappa hela veckan trorjag, mycker skönare än att bo hos mamma när dom river hela badrummet och bygger nytt o så. Gubbarna är ju läskiga :PpPppPp


lite slitn

världens sötaste farmor


chattade med min farmor igår, för söt:(

Kollade nyss på big brother. Sanna fick lämna, jag bryr mig inte så mycke så det splar ingen roll. Men att eric saade vann melodifestivalen va ju dåligt. Han är så överskattad och danny var bättre. Men aa det rör väl inte mitt liv direkt.
Ska dricka upp min cola sen gå och lägga mig, svin trött ju

im baaaaack

Haha lite driv rubrik. Men den får inviga min blogg igen. Är tillbaka på den här igen för att jag inte gillar devote. Har lite problems med designen. Får liksom inte upp kommentarer och detdär under rubriken, bara datum och tid. Får fråga fanny eller fiia som har så, men ingen av dom är inne så de är bara att vänta haha.

Lägger ut några bilder sen i fredags hemma hos melinda.




RSS 2.0