vilken kille asså


my biggest fear isn't that one day i won't remember this. it's knowing that you won't be there to remind me.

Igår på konfiramtionen fick vi godis hihi. Orkar inte berätta mer om igår. Slapp sista lektionen idag. Hon va en kvart försenad, och då får man gå. Och precis när vi gick så kom hon, värt då eller? Gick till ica efter skolan med sandra och bella. Efter en stund kom emelie och fanny också, satt och prata med dom ett tag men sen gick dom till emelie. Vi mötte demilja och behara för dom skulle röka vattenpipa. Demilja va barnvakt och sötaste ungen, aw. Gick till sandra och blev hämtad av pappa vid nio. Köpte pizza och sen åkte vi hem. Åt och kollade typ tio minuter på dum dummare sen duschade jag lagom tills bigbrother började. Har legat i sängen en timme ungefär och nu ska jag sova, börjar kvart över 10 imorgon. Godnatt

aldrig


When you come back I won't be here

Min pappa körde nått träningspass i vardagsrummet nu ikväll. Han har någon träningsbok som paolo roberto har gjort. Pappa kan ju inte träna på hans nivå och det märkt jag ju lite. Han ramla ju nästan pladask på mage när han gjorde nått med armarna och benen. Blev frågad om att vara med men jag sa nej, imorgon. Säger samma sak imorgon också tror jag. Men kaggen måste bort, kanske lika bra att köra hårt. Tagga beach 2011?!
Efter skolan idag gick jag, sandra, moa och bambi till metropol för att äta. Delade en kycklingrulle med sandra. Felicia och tessi kom dit så vi hängde på samhället, ovanligt? Heh, nej. Men vad ska vi göra då? Mm precis.. Efter ett tag kom ida. Hon köpte ostbollar och jag va tvungen att hjälpa till att äta. Fan mig. Ska sluta nu, äta bra fram till valborg. Va lite vårfin då. Sen ska jag äta men inte så mycket. Ska träna också så får man en riktig kurva i sommar!


i'm leaving because you never asked me to stay

Sista dagen på lovet idag. Fy för skolan, kommer nästan spy ju. Åh, behöver mer lov!
Idag åkte vi först hem till min farmor och farfar och åt grillat, lyx. Åt lite kladdkaka och sen åkte jag till mamma och packade lite. Mötte sen Fiia och tessi. Gick till ica och så kom moa och fanny. Köpte grill, hamburgare och lite sånt. Jag skulle inte grilla för jag va inte hungrig så jag köpte chips och cola, suck.. Jag äter för mycket sånt. Sen i vintras har jag gått upp sju kilo. Okej, jag ser inte mig som en tjockis men vad kommer alla kilon ifrån. Ända skillnaden jag märkt är att byxorna börjar bli för små, haha. Mamma sa tillochmed imorse att jag inte får äta massa chips, godis och dricka cola mitt i veckorna. Det första jag gjorde när hon åkte iväg va att hälla upp ett glas cola, bra va? Skolan börjar ju imrogon och då blir det inte lika mycket sånt, hoppas jag. Juste, vi köpte grillgrejer och åkte till gästhamnen och så kom ida, melinda och sandra. Wille kom också och ännu senare kom ludde, trevligttrevligt. Satt där i flera timmar tills jag blev hämtad av pappa. Kom hem och duschade sen bänkade jag mig framför tvn och bigbrother. Och vad står på bordet? En godispåse såklart. Va tydligen extrapris på godis, haha..
Ska släcka och sova nu. Hade ju tänkt lägga ut massa bilder men jag orkar inte nu, som vanligt..
Kan ju bjuda på en iallafall eftersom jag lyckats fått in dom på datorn!


behind my smile is everything you will never understand

Har inte bloggat på föör länge. Har tänkt vänta tills jag fått över bilder till datan. Men min data är helt fuckad, den reagerar inte ens när jag sätter i mobilen, vadå lagad? Ska testa med mammas dator imorgon eller nånting. Tänker lämna in min dator på lagning igen, den är helt konstig när man sätter på den. Kommer upp en blå ruta, startas om av sig själv några gånger sen funkar det.. Hmm.. Lovet är snart slut. Har vart ett föör bra lov. Träffat mina dagisungar och varit ute i solen. Minuset är att jag börjar tycka jag är tjock, eller inte tjock. Men min rumpa har växt, alla byxor är för små. Jag får lite ångest. Imorgon ska vi hem till min farmor och farfar och äta påskmat och sånt där, va hos mormor igår och gjorde det. Jag gillar egentligen inte julmat eller påskmat, tråkig mat och uttjatad. Jaa, ikväll har jag varit ute. Kom samma killar som för några kvällar sen, sociala iallafall och det är det inte många som är i hallsta. Har träffat janne på lovet också, dudududu. För gullig.



Random


grattis moa!

Börjar med att skriva grattis till moa som fyller 15 år idag, grattis cooling.
Känner annars att det börjar bli dags att blogga. Har egentligen massa bilder att lägga ut men jag orkar liksom inte lägga in dom på datorn, fast nu när jag fått tillbaka min dator från lagningen så ska jag försöka blogga mera faktiskt.
Har vart jättefint väder dom senaste dagarna. I söndags grillade jag med några stycken vid gästhamnen, mysmys. Idag va jag ute hela dagen, det va jätteskönt. Imorgon ska jag åka och hälsa på mina dagis ungar. Jag va där i måndags också men jag och mamma va i köket så jag hann knappt träffa dom, men imorgon så! Slutar ett så hinner ju lagom tills alla mina kompisar har vaknat och så.

Nu ska jag fixa min dator efter som allt på den är borta, dör.


Nån vecka seen

16 april

Har inte bloggat sen i ondags och vet inte varför heller. Har iallafall inte gjort nånting speciellt. I trsdags fick jag vara ledig och åka på utbudsdag med mamma i västerås. Hon åker på det genom jobbet två gånger om året eller nånting sånt och han vill alltid att jag ska följa med så nu gjorde jag det. Bättre än skola liksom. Efteråt mötte jag bambi och så gick vi runt på stan några timmar. Köpte väska, bh, trosor, puder, två tröjor, shorts och parfym. Vart nöjd med det. Igår kom min mobil och jag är förälskad i den. Förutom att jag lyckats få bort klockan på den.. Får inte tillbaka den heller. Igårkväll va vi vid båtbryggan massa folk, hade kul och tycker det blev en ganska lyckad fredag kväll förutom att mina fingrar va helt röda och svullna när jag kom hem.. Idag har jag bara hunnit duschat och lagt över musik i mobilen. Fråga mig inte varför jag inte går ut. Ska vänta tills pappa och kristina kommer så ska vi grilla, mums! Inatt sover jag hos moa, hörs seen

it is the strangest place that we call home.

Hellu mina vänner. Jag kom nyss på att jag har spanska prov imorgon. Får läsa lite innan jag somnar.
Jag måste få berömma mig själv lite också för hur bra jag jobbade på matten idag. Jobbade tillsammans med bambi. Jag kan ju om jag vill, och när man kan så blir det roligt. När vi slutade 10 i tre så stekte jag ute ett tag med några stycken, asnice. Vid fem åkte jag, mamma och peter till västerås för att köpa skor. Men jag köpte inga. Ska köpa converse när jag åker till stockholm istället, kanske. Kommer säkert hinna ändra mig 20 gånger innan vi ska dit haha. Peter köpte tre par skor iallafall. Fast två stycken va tofflor som han skulle ha på jobbet. När vi va klara där så åkte vi till mediamarkt och kollade på mobil till mig. Jag ska köpa en samsung galaxy s eller htc desire z. Eller htc desire, eller nej. Jag vet inte, tror det blir desire z. Ska kolla lite mer på den så jag är helt säker. Vid sju åkte vi hem och då släppte dom av mig hos pappa för jag skulle äta där. Vi pratade mest om mobiler. Pappa tycker jag ska köpa xperia arc, men jag vill nog inte ha den. Iallafall, vi åt fisk idag. Det va inte så gott så jag åt lite kakor istället, hihi. Ska kolla lite mer på mobiler nu och bli helt säker. Ska beställa en istället för att köpa på affärn, för det är billigare. Vi hörs när vi hörs


Money can't buy us happiness

Livet leker just nu asså, haha. Nej men det rullar på och det är bara bra. Igår fyllde jag år så nu har jag pengar så på torsdag åker jag nog in till stan med bambi. Men lite pengar ska jag spara för om nån helg ska jag till stockholm med mamma och kanske Peter. På onsdag eller torsdag får vi hämta min dator som har lagats nu, äntligen. Och på fredag ska jag köpa en ny mobil! En htc tror jag det kommer bli faktiskt. Okej ska prata lite dåligt nu. Skolan idag, jag orkade verkligen inte. Men måndagar går alltid snabbt även fast det är längsta dagen och det va roligt idag. När vi slutade gick jag hem tillsammans med sandra, felicia, fiia och melinda. Kunde gå utan jacka, asbra väder. Eller nu är det ju molnigt såg jag...... Tur att jag bara ska sitta hemma och äta alla kakor, chips och allt godis då. Nej usch va onyttigt, menmen. Nu ska jag kolla runt efter nån mobil jag vill ha. Hihi, spännande.


gottar mig. Ser ut som jag vet inte vad med jag orkar inte ta en ny bild och jag bjuder på mig själv. Det är väl tydligen sådär jag ser ut.

Åke och alla andra barnen hade frågat efter mig idag. Han hade sagt Martina nånstans? Och en annan hade frågat vart är din stora dam? Aw, söta. Jag saknar dom jättemycket faktiskt. Ska bli dagisfröken, utan tvekan.

life isn't about waiting for the storm to pass. it's about learning to dance in the rain

Sitter och väntar på att bigbrother ska börja. Har laddat upp med allt godis och chips jag fick. Kommer säkert äta allt, olyckligt. Lite cola på det också. Imorgon är det skola igen, kommer sakna mina ungar på dagis. Men ska hälsa på nån dag på påsklovet. Så jag behöver inte sakna dom så länge. Kan ju dela med mig av lite söta ansikten.


Erik och åke, mina favvisar

hahaha..


födelsedag!

Har inte bloggat på hela helgen så det får jag väl ta igen nu.. I fredags när jag hade ätit mötte jag sandra och felicia. Vi gick till gårn där bambi och tessi va. Vi spelade kort med massa andra sen gick vi hem till linken nån timme. Gick hem vid tolv och i lördags fick jag gå upp vid 10. Duschade och fixade mig sen åkte vi hem till mormor för jag skulle ha kalas där eftersom dom bygger här och man kan knappt va i köket dårå. Så vi fikade där med nästan hela mammas släkt. Kom hem vid sex och då gick jag direkt och mötte bambi, tessi, sandra och felicia. Tessi åkte nästan direkt och vi gick till milano för bambi och sandra skulle äta. Melinda, bella och lina kom också. Gjorde nästan ingenting på hela kvällen, men vi försökte knappt göra nånting heller haha. Vid tolv hämtade mamma mig och när jag kom hem kollade jag på big brother avsnittet som va i fredag och somnade. Imorse vaknade jag av att mamma och pappa sjung för mig, hihi. Fick 1000 kronor av pappa och av mamma fick jag en dag i stockholm, nöjd blev jag med det. Åkte hem till pappa sen för att fira med hans släkt. Fick 500 kronor, en necessär, nagellack och presentkort på hm. Av mammas släkt fick jag massa godis, chips, pengar, presentkort på kicks och en tröja. Nu sitter jag hemma hos mamma igen och undrar vart hon är..


Fick en teckning av emma, gulligt :)


what are words



What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone


dag 1 - En bild på mig + 10 fakta om mig



- Chips är det absolut bästa jag vet

- Jag hatar att sitta inne på helger och inte göra nånting

- Jag blir nästan aldrig nöjd med det jag har, vill alltid ha mer

- Jag ger upp lätt, orkar aldrig försöka med samma sak flera gånger

- Ibland kan jag ha världens bästa självförtroende men ibland det sämsta, men så är det nog för alla

- Jag har svårt för att säga ifrån och gör oftast det folk säger åt mig att göra


Jag kommer inte på fler saker för jag kom på att göra den här helt plötsligt. Hade glömt bort att jag hade den. Men det får väl duga.









he about to lose me

Har egentligen ingen lust att blogga för jag har inga bilder på datorn men vill hålla bloggen vid liv ändå liksom. Passar på nu när jag ändå inte har nånting bättre att göra. Idag va egentligen sista praodagen för jag skulle få ledigt imorgon, men jag funderar fan på att gå dit ändå. Måste träffa min barn, skulle kunna börja jobba där. Åh, va sorgligt.. Och nästan ingen är blyg längre, dom kommer och frågar och hjälp och allt möjligt. Fast det värsta är ju när dom skvallrar, jag orkar liksom inte bry mig. Har lust att förklara för dom att dom överlever ändå, men det förstår dom inte. Bra att dom små inte gör sånt, hihi.
Ska göra varma mackor eller nånting. Blir nog inne hela dagen men i helgen blir det fart och fläkt!


6 april

Jag har inte orkat blogga så mycket den här veckan. Har iallafall haft prao igår och idag också. Idag va vi ute hela dagen och det va rätt skönt faktiskt, jobbigt att säga det faktiskt. Jag förstår mig inte på barn som ska fråga saker bara för att fråga och som ska veta allt. Därför gillar jag dom små mer för dom säger inte så mycket. Slutade fyra idag så jag åkte direkt till konfirmationen och träffade alla som jag inte träffat sen i helgen. Har inte orkat tagit mig ut och träffat nån efter jag slutat för man blir verkligen trött på dagis. Efter konfirmationen gick jag med sandra och felicia ett tag. Gick hem efter ett tag för dom skulle gå på gudstjänsten haha, jag orkade inte. Hade min vinterjacka idag ju, men jag måste ha den när jag är ute länge. Jaja, har ätit kyckling med strips och nu ska jag tvätta mitt hår innan bigbrother börjar.


gammal bild på mig och tessi, söta ju


praaaaao

började halv 7 imorse, sköönt? Nej. Men dagen gick rätt snabbt ändå. Praoar ju på mammas dagis och ungarna är ju för söta, iallafall några. Helt sjukt hur gulliga dom är. Men asså vissa.. Blir så jävla trött på en del, haha. Jaja dom är väl små. Behövde iallafall inte byta nå blöjor fast skulle nog inte ha nått emot att byta en bajsblöja på åke. Fast jo, då skulle han nog inte vara lika söt längre :(
Ska trycka i mig några mackor och sova. Ikväll åker jag hem till mami


25 dagar

dag 1 - En bild på mig + 10 fakta om mig
dag 2 - En person jag vill träffa just nu
dag 3 - min favorit årstid och varför
dag 4 - mina mål/drömmar/önskningar
dag 5 - någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu
dag 6 - typ av killar jag faller för
dag 7 - vad jag skulle göra om jag fick en miljon
dag 8 - en dålig vana jag önskar att jag inte hade
dag 9 - bild på mig och min bästa vän
dag 10 - vad jag brukar göra på helgerna
dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
dag 13 – Mitt drömbröllop
dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
dag 15 – Någonting jag ångra.
dag 16 – Innehållet i min väska.
dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
dag 18 – Vad jag åt idag.
dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
dag 20 – Min favorit film.
dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln
dag 23 – En låt som får mig att gråta.
dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
dag 25 – Min favorithögtid


grattis bambi!



Dom två bilderna får duga. Har ju egentligen typ tusen mer bilder men dom är ju på min trasiga dator och dom försvinner väl medans dom lagar den..

Har nyss ätit mat. Åt fläskfilé och stekt potatis. Jag brukar inte alls gilla stekt potatis men den här va astunn och så va den inne i ugnen ett tag. Pappa gjorde eget vitlöksmör också, föör lyx. Vill bara äta mer, så gott va det. Nu ska jag ta en vända i duschen. Hej på ett tag 

chatroulette


snygg kille vi träffa på igår, haha

Sov hos linn inatt. Kom hit vid fem igår. Innan det va jag hos kristinas föräldrar och åt. Fanns så mycket gott efter maten. Chips, godis, kakor och dricka. Hatar sånt för jag äter bara för att det är gott och struntar i att jag är proppmätt. När jag kom till linn satt vi vid datan ett tag sen cykla vi som jävla idioter och köpte cola och remmar och va asomogna och höll på med våra remmar ett tag, egentligen va det inte ens kul. När vi kom hem igen gick vi ut med belle och va lika omogna. Skrek massa namn och höll på men det va kul fast tror ingen annan fattar det roliga, det gör inte ens jag längre. Hade hur kul som helst hela kvällen med våra chatroulette kompisar, alla ville prata med oss eftersom vi va så snygga som ni ser på bilden hihi. Ska väl hem om nån timme och då har jag ett rum som jag ska städa, orkar inte. Blir ju ändå stökigt sen igen. Jaja, man måste väl. Nu ska jag smaska lite chips, hejhej

RSS 2.0