ny blogg

http://960410.devote.se/

devote?

Tror jag ska byta tillbaka till devote

vild & skild

Ligger och lyssnar på magnus uggla. Skööööna låtar, drev. Men har inge vettigare och lyssna på. Har tröttnat på all musik, trodde inte man kunde göra det. Jag ska snart packa mina väskor och be pappa om skjuts hem till mamma. Måste få chips idag. Är verkligen beroende, haha. Ikväll händer nada, ska kolla på tjorven filmer och äta chips hoppas jag. Är så jävla förkyld. Jag nyser kanske två gånger direkt efter varandra, andas kanske i 20 sekunder sen nyser jag igen. Och nyser jag inte så hostar jag. Så jeeeeevla irrriterande. Orkar inte va sjuk. Hatar skolan men där kan man iallafall ha roligt. Det kan man inte ha hemma när man är sjuk. Får inte ha hög musik heller för min kära granne klagar då. Hatar henne mest av allt, kan fan flytta till ålderdomshem om hon vill ha de så tyst. Nej men nu ska jag börja packa ihop mina grejer annars får jag det aldrig gjort, ska bara lyssna klart på låtN

i came to win

Lovar du att vara ärlig? ja

Du heter: martina

Smeknamn: martin

Låt som när du är ledsen sörjer till: brukar inte sörja

Beroende av: chips
Vad tror folk om dig: fråga dom
Stämmer det: aaaa

Vad får du oftast komplimanger för: allt möjligt

Hur imponerar man på dig: jag vet faktisk inte
Brukar du skratta för dig själv: ja
Vad står det i ditt senast inkomna SMS: haha har ni pratat nå mer efter i fredags?:)

Var bor du: Hallsta

Trivs du där: ja

Äger du några converse: ja

Är du allergisk mot något: ja skolan

Hur svarar du i mobilen: hallå

Antal timmar sömn inatt: typ 9 timmar

Brukar du komma i tid: oftast

När mår du bra: nästan jämt

När blev du fotad senast: idag

Hur känner du dig nu: sjuk

Vanligaste färg på dina kläder: svart, vit och såna "tråkiga" färger

Vad tycker du om fötter: äckliga. men dom behövs

Vad saknar du: massor

Hade du en bra kväll igår: rättså

Favorit dryck på morgonen: oboy

Rakar du benen: ja

När brukar du oftast gå och lägga dig: elva tolv typ
Är du blyg: ja ganska

Sysslar du med någon idrott: nej

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: kanske

Har du spytt offentligt: offentligt? hehe

Är du nöjd med ditt liv: ja

Är du bortskämd: nej det tycker jag inte

Vad gör du i morgon: sover

Vilken kändis tycker du är en bra förebild: vet inte haha

Vad längtar du till: Sommaren
Har du bra vänner och äkta vänskap: bäst

Vad använder du för schampo: olika

Hur gammal är du: 14

Tycker du om någon just nu: ja

Gröna eller röda äpplen: gillar inte äpple

Gillar du golf: Nje

Vilken tid gick du upp idag: 9 haha

Har du sovit i din egen säng inatt: ja

Har du strumpor på dig nu: ja

Är det okej att gråta: ja

När grät du senast: igår
Vad skulle du göra om du vann en miljon: oj, jag skulle köpa allt jag vill ha. Åka på nån resa och typ spara

Bär du glasögon eller linser: nej

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: nej

Har du piercing: öronen om de är piercing, sen har jag haft i naveln men huden sprack. mysigt :) vill ta i tungan också

Vill du gifta dig: tror de

Vill du ha barn: inte nu

Solar du ofta: nej

Är du bra på att laga mat: ja faktiskt

Är du flygrädd: nja

Hur vig är du: fråga inte..

Är du musikalisk: nej, men jag älskar musik

Vad dricker du helst när du är törstig: cola

Vilken är din favoritglass: magnum mayan mystica som inte finns längre

Tror du på ett liv efter döden? nej

Tycker du om sushi? aldrig smakat

Vad äter du helst när du ser på film: chips. alltid chips

Har du tandläkarskräck: ja

Är du morgon- eller kvällsmänniska: kvällsmänniska

Vilken ögonfärg har du: bruna

Har du någon gång gråtit dig till sömns: ja

Biter du på naglarna: nej

Röker du: nej

Hur ofta tränar/motionerar du: aldrig

Senaste låt du hörde: whaea


flyger iväg som ett pappersflygplan

Är inte så duktig på att uppdatera mig här på helgerna dårå. Fredagen spenderades med olika folk. Åt pizza, gott som fan. Allt vart helt knasknas så jag va hemma tidigt och somnade vid tolv och vaknade 9. Åt frukost och gick hem till mamma. Duschade och sådär sen kom linn. Drog till min pappa och åt tacogratäng och sen gick vi till moa. Efter en stund kom fanny och bambi. Vi gjorde inga speciella grejjjjor. Mötte fiia vid nio och så käka vi pizza igen. Fast jag åt hamburgare. Vi satt där tills det stängde, då gick vi ut och va på nått konstigt humör? Gick hem vid elva och ligger i min säng nu och är sjuk. Eller jag är så jävla förkyld, ont i halsen och hostar hela tiden. Imorgon ska jag baaaaaaaaara ta det lugnt och sen får vi se om jag mår bättre tills på måndag. Just nu blir det bara värre och värre. Ska sluta skriva annars skriver jag bara för mycket.

oj oj oj

Jag fixade en header på nån minut. Fick min idé om hur den skulle vara från bambis header. Bara det att hennes är lite finara. Jag tog lite random bilder och fixade och tänkte ha den tillfälligt eller vad man säger. Kommer aldrig orka fixa en ny, hehe.
Ska hoppa in i duschen en snabbis sen ska jag sova. Natti

Och du fiia, jag bloggar för din skulle gulleplutt

20 januari

Idag gick jag i skolan till 10 över tre. Sista lektionen va ingen lek. Linda va jättejättejätte arg, först på typ alla. Sen frågade jag en sak, då börja hon skrika åt mig och hon skrek så hon spotta, sa att jag måste lära mig komma i tid. Sen sa hon att jag skulle gå där ifrån? Jag liksom ba wtf? Varför skäller du bara på mig. Hon ba nej sandra kan göra dig sällskap! Och det värsta va ju att jag och sandra typ låg på bänkarna och asgarvade. Men hela klassen skrattade ju, det gjorde min dag. Linda, om du läser det här: alla har sina dagar, man kan inte alltid va på topp. Dina lektioner är helt okej, promise♥♥♥♥♥♥
Efter skolan gick jag, moa, fanny och bambi hem till mig och satt och prata och åt rostmackor. Gick ut lite senare, bambi drog och vi gick och träffade tessi felicia och sandra. Gick till maistro och satt där för felicia och tessi åt. Gjorde inget speciellt. Drog hem för en timme sen. Middagsdags! Har nyss landat i sängen och nu ska jag läsa lite bloggar. Tjing!


.


19 december

Skolan gick ganska fort idag kändes det som. Kanske för att jag inte gick på slöjden och hade en två timmars håltimme istället. Bra lektioner annars som gick fort och sånt ni vet. Efter skolan gick jag, Fanny, bambi och moa hem till fanny. Vi åt och pratade om allt möjligt, älskar att prata och diskutera saker haha. Vid halv fem gick vi till konfirmationen. Första nu efter jul och det va skönt att börja med det. Så har man iallafall nånting att göra i veckorna. Kul va det också. Det är liksom inte så att man sitter och läser bibeln, vi gör nästan bara massa roliga saker. Kom hem för ungefär en halvtimme och väntar på att pappa ska komma med mat från lustigkulla. Hamburgare eller chicken nuggets? Det är frågan det.

21:17

Ligger i min säng och hostar som en borstbindare, brukar man säga så? Kanske svär som en borstbindare? Aja, hostar gör jag iaf. Inte kul, inte kul... Men jag ska fanemej ta mig till skolan ändå. Konfirmation imorgon, som jag saknat den! Men jag hatar att hosta i skolan, låter så fult och när någon annan hostar tänker jag typ euw vafan gör den här, smitta inte mig. Typ så, men jag får väl hålla hostan inne och dö eller nånting. Får väl se hur jag mår imorgon. Ska iallafall hämta fanta snart, eller varm oboy. Ta en värktablett ska jag också göra.
Beställde lite kläder. Men bara från hm, inte allt som jag la upp. Tog bort lite o la till annat blablabla. Allt på bilden va inte från hm heller för den delen. Nej de vare inte nej. En iphone kan jag ju redan sluta tjata om. Får verkligen ingen, måste va med och betala själv. Och hur mycket pengar har jag? 10 kronor, wiiiie. Snart där, eller?

Ska fixa min fanta/oboy/nånting annat att dricka/nånting gott att äta/nånting nyttigt att äta och sen kolla på tjorven ruskprick och knorrhane. Eller någon annan saltkråkan film.

här ska beställas!



Lite driv rubrik men det får vara så.
Kan nästan säga att jag slutade klockan 11 idag. Hade spanska och svenska. Sen skulle vi ha so men våran vikarie som vi har för att våran riktiga lärare är sjukskriven, hon hade svimmat sa alla. Så vi skulle ha vikarie för henne men jag sket i den lektionen för dom hade ändå fått slutat hur mycket tidigare som helst och massa. Efter det skulle vi ha matte och den skulle jag gå på, men våran lärare kom inte? Och sista lektionen skulle vi ha no och kolla på film som va 20 minuter sen sluta. Värt och sitta i skolan en timme för att se en film? Nä. Jag gick hem istället. Lyssnade på musik gaaaaaaanska högt för att irritera min fiende som bor under. Åkte och åt hos min farmor och farfar sen, trevligt trevligt. Pappa hämtade mig där sen och skjutsade mig till mamma. Han hade fått sin iphone, fyfan. Ska tjata hål på mamma. Jag ska ha en! Jag ska, jag ska, jag ska!
Ska börja tjata nu sen beställa lite kläder, inte alla för jag vill inte ens ha allt. Tyckte bara om dom men vill ändå inte ha vissa grejer. Men jag vill ha vita tygskor nu. Hade såna förut och herregud vad jag älskade dom, tills dom gick sönder..
Nuuu ska jag börja tjata på mamma. Höres


17 januari

Åh jag och mina roliga rubriker. Eller?

Kom nyss hem till mamma. Har vart hos pappa och ätit och innan det va jag hos tessi. Inget mer speciellt har hänt idag förutom skola. Sämst som vanligt. Men måndagar går ganska fort fast det är längsta dagen. Tycker torsdagar känns längst tror jag. Skitsammmma. Ska smaska i mig lite after eight tills jag skrivit klart dehär, sen ska jag gå och hämta mina hörlurar som ligger på min byrå, ganska långt. Eller inte.

Mamma berättade att hon hade vart här med några barn från hennes jobb och ätit korv med bröd o massa, då hade dom gått in på mitt rum o ba vem bor här? va stökigt det va. Och jag städade igår. Dammsög, dammade, vek kläder och allting. Vadå stökigt? :(

aldrig mer


16 januari

Igår kväll va jag och linn med moa och fanny ett tag. Dom åkte vid tolv nån gång och runt tre nångång färgade jag håret på linn. Hon färgade rött och det blev asfint och jag kände mig duktig som knappt missade nånting. Vi somnade vid fem och vaknade halv 12. Åt frukost, satt vid datorn och vid tre vart jag hämtad av mamma. Kom hem och la mig i badkaret ett tag, skönt som fasiken. Fixade mig sen och gick och mötte tessi, fixa nytt comviq kompis åt mig sen gick vi hem till henne. Va inte lite halt heller. När vi kom till henne gjorde vi nada, låg i sängen och pratade om allt möjligt, men det va rätt kul och jag va nära på att bli tvungen att gå hem men mamma hämtade mig iallafall halv åtta och sen jag kom hem har jag ätit, kollat på solsidan och städat. Ska strax hämta nånting att äta tror jag.


gammal bild på mig och linn:PPPPPPP


15 januari

shoooooo äre jag som bloggar mycket eller? Nonono. Igår va la gött, haha skoja va much trevligt.
Ikväll ska jag va hundvakt med linn. Hur fan ska det gå? Hon typ dödar hunden. Ropar på den och sen kommer den inte då blir hon skitförbannad och säger att hunden bara retas med henne och så hade hon bajsat på golvet när vi va borta, asså hunden. Och gissa om linn blev arg. Hon börja skrika om att hon hade fått broccoli om hon inte hade gjort det. Konstig tjej. Nu sitter vi och väntar på min mamma för hon ska skjutsa oss till maistro för vi ska keka pizza, mums. Nejmen nu ska jag ta tag i linn och få henne att lugna sig med hunden
linn och hennes klubbkompis

13 januari

Måste säga att jag är sämst på att blogga. Men jag har liksom aldrig tid. Idag gick jag till skolan iallafall. Hade tvåtimmars håltimme och då gick jag och moa till maistro och hälsa på. Dom vart lika glada som vanligt haha. Fick så jävla ont i magen eftet vi vart där så innan gympan gick jag hem. La mig på soffan direkt och efter ett tag kom mamma hem. Vad har jag mer gjort? Ätit och duschat, wow. Men inte så kul att hitta på nått när man har ont i magen, neeej. Men jag tror jag ska till skolan imorgon ändå så jag får hitta på något på kvällen. Meeeeen nu ska jag fortsätta att göra ingenting, sen ska jag sova. Ciao

kuuuuuuuuuuul att det går att ladda upp bilder, jävla blogg.se

mina nyårslöften

Kanske skulle kommit på nyårslöften för typ 12 dagar sen men det gjorde jag inte. Kom på dom nu i helgen typ, så dom får komma upp här nu lite snyggt sådär.

- Gå ut åttan utan ett enda ig. Hade ig i spanska nu första terminen och det ska väck!

- Börja träna. Det måste jag verkligen. Sen jag slutade i fotboll i somras har jag gått ner 4 kilo, inte bra. Och dom kilona vill jag ha tillbaka.

- Hjälpa till med hemma och sköta mitt rum och smutstvätt och sånt.

- Försöka somna före tolv när det är skola eftersom jag är expert på att försova mig.


Det känns som om det va fler grejer men kommer inte på nånting mer just nu iallafall och dom där sakerna är väl helt okej.
Just nu ligger jag med täcke i soffan och kollar tv, finns inte så mycket bra att se på så ska nog kolla på film eller nånting. Inga bilder har jag heller, vilken nyhet


11 januari

Vaknade vid 12 idag. Mådde så jävla illa igår kväll och trodde jag skulle spy och det va inte långt ifrån asså. Mådde forfarande dåligt när jag vaknade och va ashungrig men vågade inte äta först för jag trodde jag skulle spy men jag fick i mig en macka tillslut iallafall. Har druckit en halv liter oboy också och ska nog hämta mer. Känns mycket bättre när jag dricker hehe. 

När mamma kommer hem ska jag fråga henne om vi kan beställa lite grejor från hm katalogen för det fanns lite smått o gott där som jag ville ha, nu äre ba o tjata.

Jag har inga bilder och lägga upp, fett tråkig. Men kan ju dela med mig av en egentligen dålig låt men som jag gillar. Asnice


this life is a party


10 januari

Första skoldagen idag. Inte direkt kul, men jag överlevde. Va egentligen helt som vanligt förutom att jag har fått ny mentor och ny spanskalärare, han heter geir och är världens sötaste och det första moa gör när hon ser honom är att göra bort sig. Vi satt vid en bänk sen kom han gående, hon ba geir, geir, geir!!! och typ peta på mig, och han kollade jättekonstigt på henne. Pinsamt, men skitsamma. Damp på henke fick jag idag också, som vanligt. Först på matten för jag inte fick skriva av honom, fast jag redan ahde gjort det jag skulle skriva av men hade tappat bort pappret. Tyckte han kunda va snäll och bjuda på det men istället började han ha värsta genomgångarna med mig, åh. Sen på svenskan när jag skriver ser jag hur han kommer fram med sitt huvud och läser vad jag skriver, och det är inte första gången han gör det. Och han vet att jag tycker det är drygt som fan. Slutade iallafall 10 i fyra. Eller vi fick sluta halv fyra istället bara för geir är så snäll. Va med moa och fanny efter skolan. Vi pratade om vettiga saker och satt vid datorn. Vart hämtad av mamma vid sju. Kom hem, åt och duschade och sen la jag mig i sängen. Har haft ont i magen hela dagen. Ingen aning om varför, men så fort jag äter blir det bra, haha. Fet elleR? Nejdå, har kommit på några nyårslöften och tänkte skriva upp dom här i bloggen sen för jag har ju ändå inget vettigt att blogga om.
Det här vart väl ett ganska seriöst inlägg för första gången. Bra martina! *klappar mig själv på axeln*

P.s. Magnus uggla är min nya favorit

9 januari

Imorse vart jag och moa väckta vid 12, sinnes vad tidigt. Elina kom aldrig igår för hon skulle nånstans idag eller vad det va. Kommer väl fler gånger hehe. Pappa hämtade iallafall mig vid halv fyra, åkte hem till honom och kolla på mtv. Åt en våffla gjorde jag också, sen umgicks jag med min bror ett par timmar tills mamma hämtade mig där klockan halv sju kanske? Har duschat och sånt där precis och ska väl snart börja tänka på refrängen, jag håller ju på att skriva en låt:P^^ skoja, jag ska gå och fixa mina ögonbryn, smörja in mig och allt sånt där. Fast ska nog sitta vid datorn till tio iallafall, måste prata med mamma om helgen också. Hinna äta lite godis måste jag också göra.

Har såklart inga bilder. Men kan berätta att Peter kom nyss så nu va det slut på det lugna. Rev han med en av mina 10 tånaglar så teg han 

dygnaaaa

Sover hos moa inatt. Eller, vi ska inte sova för då kommer vi va skit trötta idag och kunna somna innan skolan. Ganska smarta. Sitter med varsin dator som vanligt. Vi har spelat sims, ovanligt. Kollar på dora utforskaren gör vi också. Och jag skrattade nyss så jag fick ont i magen och kissade nästan på mig

8 januari

Igår kväll umgicks jag med moa ett tag. Vi kollade på lets dance, åt chips och satt med varsin dator och spela sims, hehe. Kom tillbaka till pappa vid tolv och då va jag social där ett tag med han och kristina. Sen hade jag några ensama, ensamma? ensamma va? aja, satt för mig själv och spela sims tills typ tre och då satt jag med min bror på hans rum och pratade och allt möjligt tills klockan fem typ. Och sen när jag skulle sova, så ska det självklart rinna vatten i dedär jävla elementet, så jag somnade kanske sex? och jag som skulle vända tillabak dygnet. Vart väckt av pappa vid två, åt frukost, kollade på simpsons sen vart jag skjutsad till mamma och sitter nyduschad i soffan och lyssnar på i just had sex. Ska börja fixa mig och sådär, idag ska jag spendera min dag med Moa och Elina. Skojigt värre

i remember the corner


6 januari

Har inte bloggat på typ två dagar för jag ahr inte haft tid eller haft nått att skriva om. Meeen iaf, i måndags sov jag och linn hos moa. Vi va ute och åkte pulka med fanny och bambi men efter en kvart tröttnade vi och gick hem. Men det va kul iallafall, jag och linn ramla hela tiden, och en gång när hon skulle åka, hahaha vänta måste skratta lite... Men jag stog typ med ryggen mot sen kom hon bakifrån och skulle åka sen tog hon tag i mitt ben sp jag ba flög i backen, hahaha det va roligare då. Men resten av kvällen gjorde vi ingenting vettigt, hade det lite skoj på chatroulette hahaha. Igår då. Jag, linn och moa åkte halvt tre tåget in till stan, satte oss på donken och där satt vi i över två timmar tills vi gick och träffa daniel och oskar. Gick och satte oss på donken igen och prata massa och inte så mycket med. Sen tog vi bussen till linn nån timme senare. Satt vid datorn och åt och inte så mycket mer för sen vart jag och moa hämtade. Lagom arga vi va. Så satt och prata med min pappa om massa när jag kom hem och sen kände jag mig hur glad som helst och göra det fortfarande. Eller nej, en sak irriterar mig. Mitt element. Det är vatten i det?!?! Så det va omöjligt att somna för mig. Låg kanske i två timmar och försökte somna och tillslut gick det. Vaknade för ungefär en timme sen och ska gå upp och äta nånting. Fan minus grader i mitt rum, plus att jag har skit ont i min axel för jag gick runt med min väska igår hela dagen som vägde minst 57 kilo.


bara för jag inte har nå bilder är jag lite egooooooo


4 januari

Imorse vid fem så åkte jag felicia tessi och ludde in till stan för att käka donken. Fick skjuts av felicias pappa in för han skulle ändå jobba. Vi kom dit typ 10 över 5. 50 minuter innan det öppna, kul och vänta? Nej. Men vi satt inne på donken i typ två timmar sen och det va värt det. Åt världens godaste toast gjorde jag, that's fooooor sureee. Alla va helt döda och trötta men inte jag? Åkte hem med halv 9 bussen igen och somnade direkt jag kom hem och sov tills halv fyra. Inte lite jag vänt på dygnet, men det är ju det lov är till för hehe. Ska strax hoppa in i duschen, städa mitt rum och fixa mig lite grann. Ska åka pulka med fanny bambi och moa senare ikväll. Kommer frysa och vara tjurig men jag känner för att göra nånting, lite random:P nemen vetni vad? duschen kallar, bye

dagens låt


sämsta dagen på hela året hehehe

Idag har jag inte gjort nånting roligt. Linn drog vid fyra, duschade då och va fett deppig ett tag. Men sen orkade jag inte med det längre så jag kollade på nån film som gick på femman, hette tjenare kungen tror jag. Ganska dålig film men den dög väl. Kollade lite mer på tv med mamma sen och hade det hur tråkigt som helst. Orkade inte sitta vid datorn eller svara på nått sms jag fick heller. Men alla har väl sina dagar och nu ska jag försöka få upp stämningen hos mig själv.


Linn somnade 3 timmar föra mig inatt så jag passade på att ta lite kort på henne:P:P


1 januari

Nyårsafton igår, näheee? Det va väl halvbra, bättre än jag trodde det skulle bli och jag hade för det mesta roligt. Tack alla som gjorde det bra och ni som hjälpte till med allting. Somnade nångång vid sex med moa och vaknade 11, hade världens svullnaste ögon, eller vad det heter. Kunde inte somna om så jag är gaaaaaaaanska trött nu. Är med linn också, håller på att färga hennes hår och ska skölja om en kvart. Har vart på maistro och ätit också, träffade sandra och ida där. Ikväll ska vi ba chillla som vanligt, äta chips såklart. Man kan inte chilla utan chips

GOTT NYTT ÅR


RSS 2.0